Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Διάνοιξη γεώτρησης

Το αυξημένο κόστος που έχει σήμερα το νερό σε συνδυασμό με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δίκτυο της ύδρευσης σε ορισμένες περιοχές στρέφουν όλο και περισσότερους στην αναζήτηση εναλλακτικών οικονομικών λύσεων όπως είναι η διάνοιξη γεώτρησης.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην ανόρυξη γεωτρήσεων πάνω από τρεις δεκαετίες έχοντας στην πλάτη της την διάνοιξη χιλιάδων γεωτρήσεων. Συνήθως το νερό της γεώτρησης θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε για την κάλυψη αναγκών όπως το πότισμα, η ύδρευση ή η άρδευση κτημάτων.

Για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ανόρυξη της γεώτρησης πρέπει πρώτα να εξασφαλίσουμε την άδεια από την αρμόδια υπηρεσία. Η εταιρεία μας γνωρίζει με ακρίβεια κάθε έγγραφο που είναι απαραίτητο να καταθέσετε ώστε να αποκτήσετε μια νόμιμη γεώτρηση και αναλαμβάνει να φτιάξει για εσάς τον πλήρη φάκελο.

Οι γεωλόγοι μας αναλαμβάνουν να κάνουν τη γεωλογική μελέτη στην οποία φαίνεται το σημείο όπου πρέπει να γίνει η διάνοιξη τη γεώτρηση στο κτήμα, το χωράφι ή τον κήπο σας πάντα οικονομικά. Από τη γεωλογική μελέτη θα μάθουμε που ακριβώς είναι ο υδροφόρος ορίζοντας και το πιο κατάλληλο μέρος για να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Στη συνέχεια με τα υπερσύγχρονα γεωτρύπανά μας προχωράμε στη διάνοιξη της γεώτρησης με ασφαλεία. Επόμενο βήμα είναι η σωλήνωση της γεώτρησης και η τοποθέτηση της κατάλληλης αντλίας. Αφού γίνει μια δοκιμαστική γεώτρηση και γίνουν και οι τελευταίες ρυθμίσεις τότε η γεώτρηση είναι έτοιμη για λειτουργία.

Έτσι με μικρό κόστος ο καθένας μπορεί να προχωρήσει στη διάνοιξη μιας γεώτρησης στο χώρου του ώστε να έχει φτηνό νερό εύκολα και γρήγορα.