Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε από τον Αθανάσιο Δήμα το 1958 και ήταν η πρώτη που δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των γεωτρήσεων τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

Με δυναμική παρουσία για περισσότερο από 50 χρόνια, στη διάρκεια των οποίων είχαμε την ευκαιρία να αποδείξουμε την μεγάλη αποτελεσματικότητά μας στη διενέργεια έργων γεώτρησης, σήμερα η εταιρεία τελεί υπό τη διεύθυνση του Θωμά Δήμα και εδρεύει στο Κορωπί Αττικής, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Ο σύγχρονος στόλος μηχανημάτων σε συνδυασμό με την πολυετή πείρα μας στις γεωτρήσεις, μας παρέχουν απεριόριστες δυνατότητες και μας καθιστούν ικανούς να φέρουμε σε πέρας με επιτυχία έργα διαφόρου βαθμού δυσκολίας. Τα έργα γεώτρησης νερού (υδρογεώτρηση) και γεωθερμίας που έχουμε στο ενεργητικό μας εγγυώνται για την αξιοπιστία της εταιρείας μας.

Διαθέτουμε σύγχρονα γεωτρύπανα όλων των μεγεθών που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε είδους γεώτρησης, ενώ το τεχνικό προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και συνεργάζεται τέλεια με καταξιωμένους γεωλόγους για την επίτευξη ενός άριστου αποτελέσματος.

Η εταιρεία γεωτρήσεων ΔΗΜΑΣ καλύπτει όλες της φάσης μίας επιτυχημένης γεώτρησης. Από τις προκαταρκτικές εδαφοτεχνικές μελέτες και δειγματοληπτικές αντλήσεις, την τοποθέτηση της υποβρύχιας αντλίας, την δύσκολη διαδικασία της έκδοσης άδειας γεώτρησης και την εκπόνηση γεωλογικής μελέτης μέχρι την τελική φάση της ανόρυξης της γεώτρησης.

Έχουμε άριστη γνώση όλων των τεχνικών γεώτρησης και διαθέτουμε γεωτρύπανα και αντλίες για μεγάλες επιφάνειες αλλά και για περιορισμένους χώρους. Ο εξοπλισμός μας μπορεί να μεταφερθεί σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας, γι αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε πληροφορίες για οτιδήποτε αφορά τη γεώτρηση που σχεδιάζετε.
Εταιρεία γεωτρήσεων - Αθανάσιος Δήμας - Κορωπί
Η πρώτη εταιρεία γεωτρήσεων με περιστροφικό γεωτρύπανο
Γεωτρήσεις Αθήνα - Εταιρία Δήμας
Γεωτρήσεις νερού αττική