Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958
Για την διενέργεια μιας γεώτρησης απαιτείται εκτός των άλλων και ο κατάλληλος τεχνολογικός εξοπλισμός. Στον γεωτρητικό εξοπλισμό συμπεριλαμβάνονται φορτηγά μεταφοράς μπαζών, αυτομεταφερόμενα χερσαία γεωτρύπανα, αντλίες ρευστού διάτρησης, αεροσυμπιεστές, αντλίες λάσπης, υποβρύχιες αντλίες, καθώς και μια πλήρης γκάμα από κοπίδια, οδηγούς, αερόσφυρες, διευρυντήρες κλπ. που δίνουν τη δυνατότητα αποτελεσματικής αντιμετώπισης κάθε είδους δυσκολίας στα έργα γεώτρησης.

Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας διαθέτει ένα πλήρη, σύγχρονο γεωτρητικό εξοπλισμό που έχει κατασκευαστεί σε εξειδικευμένα εργοστάσια του εξωτερικού. Ο στόλος των μηχανημάτων μας περιλαμβάνει εκτός των άλλων γεωτρύπανα μεγάλου βάθους (έως 750μέτρα) για γεωτρήσεις σε μεγάλες επιφάνειες, καθώς και γεωτρύπανα μικρών διαστάσεων για περιορισμένους χώρους (υπόγεια, γκαράζ, πυλωτές, αυλές σπιτιών κ.α.) με δυνατότητα διάτρησης έως 250 μέτρα.

Ένας τόσο πλήρης και ισχυρός εξοπλισμός γεωτρήσεων θα ήταν άχρηστος εάν δεν τον χειριζόταν τεχνικό προσωπικό με άριστη κατάρτιση και μεγάλη πείρα. Οι τεχνικοί μας, καθοδηγούμενοι από καταξιωμένους έμπειρους γεωλόγους που γνωρίζουν όλες τις παραμέτρους μιας επιτυχημένης γεώτρησης, αξιοποιούν στο μέγιστο βαθμό τον γεωτρητικό εξοπλισμό που έχουν στη διάθεσή τους και παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους ενδιαφερόμενους. Αποτέλεσμα του συνδυασμού αυτών των παραγόντων είναι η διενέργεια γεωτρήσεων όπου τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας, αποφεύγεται η άσκοπη διαταραχή του περιβάλλοντος και η σπατάλη χρόνου και υλικών.

Έτσι η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας έχει στο ενεργητικό της έργα γεώτρησης υψηλών προδιαγραφών και φημίζεται για την ποιότητα των υπηρεσιών της, τον άρτιο εξοπλισμό και το εξαιρετικό προσωπικό της. 

  Μηχανικό γεωτρύπανο για περιορισμενους χώρους     Ηλεκτρικο γεωτρύπανο μικρων διαστάσεων για υπόγεια,πυλωτές κ.α.

  Γεωτρύπανο για μεγάλα βάθη έως 750 μέτρα                            Αεροσυμπιεστής γεωτρήσεων Atlas copco

  Αεροσυμπιεστής γεωτρήσεων Compair Holman                          Πλήρης γκάμα σε κοπίδια όλων των διαμέτρων