Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Ιδιωτική γεώτρηση

Με τον όρο ιδιωτική γεώτρηση εννοούμε κάθε υδρογεώτρηση που γίνεται σε ιδιωτικό χώρο όπως σπίτι, υπόγειο, γκαράζ, κήπο ή πιλοτή. Κάνοντας μια ιδιωτική γεώτρηση κάνετε οικονομία για στην ύδρευση του σπιτιού ή στο πότισμα του κήπου σας.

Η εταιρεία μας διαθέτει μικρά γεωτρύπανα τα οποία είναι κατάλληλα για την οικονομική ανόρυξη γεώτρησης σε οποιονδήποτε ιδιωτικό χώρο με γρήγορα και εύκολα. Επιπλέον τα μικρά μας γεωτρύπανα είναι αθόρυβα και έτσι σίγουρα δεν θα αναστατώσετε τη γειτονιά σας.

Για να γίνει μια γεώτρηση σε κάποιον μικρό και ιδιωτικό χώρο θα πρέπει να ακολουθήσουμε τη διαδικασία όπως αυτή προβλέπεται από το νόμο. Η εταιρεία μας έχει πλήρη γνώση του νομοθετικού πλαισίου που αφορά τις γεωτρήσεις και αναλαμβάνει να καταθέσει τον φάκελό σας με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην αρμόδια υπηρεσία με απόλυτη επιτυχία.

Για να ξεκινήσουμε τις εργασίες για την ανόρυξη της γεώτρησης αρχικά γίνεται η γεωλογική μελέτη ώστε να εντοπιστεί η καταλληλότερη θέση για την ανόρυξη της γεώτρησης. Στη συνέχεια με τη χρήση του μικρού μας γεωτρύπανου προχωράμε στο άνοιγμα της γεώτρησης χωρίς να προκαλέσουμε καμία ανησυχία στους γύρω ενώ παράλληλα το γεωτρύπανό μας δεν εκλύει καυσαέρια.

Η τιμή της ιδιωτικής γεώτρησης είναι εξαιρετικά χαμηλή ενώ για τον εξοπλισμό της χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά με αντοχή στο χρόνο. Συνεργαζόμενοι με την εταιρεία μας έχετε χαμηλές τιμές για την ανόρυξη ιδιωτικής γεώτρησης ενώ παράλληλα απολαμβάνεται την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας.