Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Αγίας Παρασκευής

Γεώτρηση στην Αγία Παρασκευή

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στην ανόρυξη γεωτρήσεων και καλύπτει με επιτυχία την περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Η ανάγκη για νερό σε χαμηλό κόστος ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες για κατοικίες, βίλες, πισίνες και άλλα καθιστούν απαραίτητη την πρόσληψη της εταιρείας μας για τη διάνοιξη υδρογεώτρησης.

Η εμπειρία μας και η άριστη γνώση της νομοθεσίας, μας επιτρέπουν εύκολα και αξιόπιστα να καταρτίσουμε τον φάκελο με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το άνοιγμα υδρογεώτρησης νερού στην Αγία Παρασκευή. Οι γεωλόγοι της εταιρείας μας θα καταρτίσουν την μελέτη με σαφήνεια και επαγγελματισμό αφού πρώτα κάνουν έρευνα για την εύρεση νερού.

Το τεχνικό μας προσωπικό είναι άριστα εκπαιδευμένο στην χρήση του εξοπλισμού μας που είναι τελευταίας τεχνολογίας. Κρουστικά γεωτρύπανα τα οποία μπορούν να διαπεράσουν όλα τα πετρώματα και να φτάσουν με ευκολία στο επιθυμητό βάθος τίθενται στις υπηρεσίες των τεχνικών μας. Τα γεωτρύπανα μεγάλου βάθους αλλά και τα γεωτρύπανα μικρών διαστάσεων καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών για τη διάνοιξη μιας γεώτρησης ακόμα και σε μικρό χώρο όπως γκαράζ, πιλοτή ή υπόγειο στην Αγία Παρασκευή.

Ένα άλλο πολύ σημαντικό κομμάτι της διάνοιξης μιας υδρογεώτρησης στην Αγία Παρασκευή σε προσιτή τιμή είναι η σωλήνωσή της. Η επιλογή τόσο του κατάλληλου υλικού όσο και του πάχους των σωλήνων αποτελεί βασικό στοιχείο μιας επιτυχημένης γεώτρησης που θα δώσει νερό για χρόνια. Οι γεωλόγοι μας μελετώντας την γεωλογία του εκάστοτε εδάφους επιλέγουν το κατάλληλο είδος σωλήνωσης λαμβάνοντας υπόψιν και τη χρήση που θέλει να κάνει ο κάθε ιδιοκτήτης γεώτρησης στην Αγία Παρασκευή.

Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι στο οποίο δραστηριοποιείται η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας είναι η συντήρηση της υπάρχουσας γεώτρησης. Ο σωστός καθαρισμός της γεώτρησης στην Αγία Παρασκευή από επαγγελματίες του είδους είναι μια διαδικασία η οποία δεν πρέπει να παραβλέπεται από κανέναν μιας και έχει άμεση σχέση με την εύρυθμη λειτουργία της υδρογεώτρησης και τη μακροζωία της. Ειδικά η σωλήνωση και οι αντλίες γεώτρησης πρέπει να συντηρούνται ταχτικά ώστε να μην εμφανίζονται προβλήματα στη λειτουργία της.

Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα από αντλίες άριστης ποιότητας εξυπηρετώντας έτσι ένα ευρύ φάσμα αναγκών και αφήνοντας τους πελάτες μας απόλυτα ικανοποιημένους αφού όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Ο κάθε τύπος γεώτρησης στην Αγία Παρασκευή απαιτεί τον δικό του τύπο αντλίας ο οποίος επιλέγεται σε συνάρτηση με τη χρήση της υδρογεώτρησης.

Επιπλέον η εταιρεία μας ασχολείται με μεγάλη επιτυχία με την εφαρμογή της γεωθερμίας στην Αγία Παρασκευή προσφέροντας έτσι μια ανανεώσιμη πηγή ενέργειας η οποία μας ζεσταίνει με οικονομικό τρόπο. Οι ειδικοί μηχανολόγοι γεωθερμίας με τους οποίους συνεργαζόμαστε αποτελούν την κορυφή του είδους τους στον κλάδο της γεωθερμίας.

Οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής έχουν πλέον στα χέρια του τη λύση για φθηνό νερό. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να καλέσουν την εταιρεία μας και να ενημερωθούν για όλες μας τις υπηρεσίες και να μας εμπιστευτούν στη διάνοιξη της υδρογεώτρησής τους.

Αγία Παρασκευή - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στην Αγία Παρασκευή
Αγία Παρασκευή - Γεώτρηση νερού