Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Άγιου Στέφανου

Γεώτρηση στον Άγιο Στέφανο

Στην περιοχή της Αττικής Άγιος Στέφανος οι ανάγκες των κατοίκων σε νερό αυξάνονται συνεχώς με αποτέλεσμα το δίκτυο ύδρευσης να μην μπορεί να τις καλύψει. Σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν όσοι έχουν πισίνες στις μονοκατοικίες, τις βίλες ή τις μεζονέτες τους. Η εταιρεία Δήμας με εμπειρία στην ανόρυξη γεωτρήσεων εξυπηρετεί τους κατοίκους στον Άγιο Στέφανο σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις υδρογεωτρήσεις σε οικονομικές τιμές.

Η διαδικασία της γεώτρησης διαρκεί 1 – 4 μέρες και εξαρτάται από την ευκολία της πρόσβασης στο χώρο και τον ανεφοδιασμό σε νερό και καύσιμα, το βάθος της υδρογεώτρησης, τη χρήση της και τα πετρώματα της περιοχής. Οι γεωλόγοι μας έχουν άριστη γνώση της γεωλογίας της περιοχής και μπορούν να προσδιορίσουν με ακρίβεια το καταλληλότερο σημείο για την ανόρυξη της γεώτρησης στον Άγιο Στέφανο.

Για την γρήγορη και οικονομική ανόρυξη της υδρογεώτρησης βασικό στοιχείο είναι το γεωτρύπανο που χρησιμοποιούμε. Εμείς διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από κρουστικά και περιστροφικά γεωτρύπανα τα οποία μπορούν να διαπεράσουν ακόμα και τα πιο σκληρά πετρώματα. Ακόμα έχουμε μικρά και αθόρυβα γεωτρύπανα και μπορούμε να εργαστούμε σε περιορισμένους και μικρούς χώρους. Τα γεωτρύπανα που χρησιμοποιούμε στον Άγιο Στέφανο είναι υψηλών προδιαγραφών ενώ το τεχνικό μας προσωπικό γνωρίζει άριστα τη χρήση τους.

Αφού γίνει η ανόρυξη της γεώτρησης πραγματοποιούμε μια δοκιμαστική άντληση η οποία θα μας δώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να μπορέσουμε με επιτυχία να συνεχίσουμε τις εργασίες για τη γεώτρηση στον Άγιο Στέφανο. Κατά τη δοκιμαστική άντληση απομακρύνεται η λάσπη και η άμμος από τους πόρους των πετρωμάτων με αποτέλεσμα το νερό να μπορεί εισέλθει με ευκολία στη γεώτρησή μας.

Χάρη στην εμπειρία μας και τις χιλιάδες γεωτρήσεις που έχουμε κάνει μπορούμε να καταλήξουμε με ακρίβεια σε δύο κομβικά σημεία για τη γεώτρησή σας: την επιλογή σωλήνων και αντλίας. Η σωστή επιλογή σωλήνωσης και αντλίας είναι ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη και μακροχρόνια καλή λειτουργία της γεώτρησης στον Άγιο Στεφανο.

    Για την περιοχή του Αγίου Στεφάνου προσφέρουμε τις παρακάτω παροχές και υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές:

  • Ανόρυξη γεώτρησης
  • Εύρεση νερού
  • Εγκατάσταση εναλλάκτη γεωθερμίας
  • Έκδοση άδειας για ανόρυξη γεώτρησης
  • Καθαρισμός γεώτρησης
  • Σωλήνωση γεώτρησης
  • Νομιμοποίηση παλαιάς γεώτρησης στον Άγιο Στέφανο
  • Επιλογή αντλίας γεώτρησης

Η εγκατάσταση εναλλάκτη γεωθερμίας στον Άγιο Στέφανο είναι μια απλή διαδικασία η οποία προσφέρει με οικονομικό τρόπο θέρμανση το χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι χωρίς τη χρήση κλιματιστικού. Η θερμοκρασία του υπεδάφους είναι σταθερή και με την εγκατάσταση του εναλλάκτη γεωθερμίας μπορούμε να την έχουμε και στο σπίτι μας!

Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την ανόρυξη γεωτρήσεων στον Άγιο Στέφανο μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρεία Δήμας. Εμείς με σαφήνεια και επαγγελματισμό προσεγγίζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και με την απαιτούμενη προσοχή για να έχουμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα.

Άγιος Στέφανος - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στον Άγιο Στέφανο
Άγιος Στέφανος - Γεώτρηση νερού