Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Αλίμου

Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας με αξιοπιστία, υπευθυνότητα και χαμηλές τιμές αναλαμβάνει την ανόρυξη γεωτρήσεων στην περιοχή του Αλίμου. Διακρινόμαστε για τις άριστες υπηρεσίες μας, την ταχύτητα αλλά και τις άψογες συνεργασίες μας. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρουμε σε εσάς το φυσικό αγαθό του νερού σε όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος για να μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες σας για βίλες, εξοχικά και πισίνες.

Οι γεωλόγοι μας έχουν άριστη γνώση των πετρωμάτων και της γεωλογίας στο Καλαμάκι που τους επιτρέπει να εντοπίσουν γρήγορα τον υδροφόρο ορίζοντα και το σημείο που πρέπει να γίνει η γεώτρηση. Κάνοντας τη μελέτη της γεώτρησης για τον Άλιμο βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην αδειοδότησή της. Αναλαμβάνουμε να συγκεντρώσουμε για εσάς όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να καταθέσουμε τον πλήρη φάκελο στην αρμόδια υπηρεσία.

Εκτός από την ανόρυξη γεωτρήσεων αναλαμβάνουμε και όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τη γεωθερμία στον Άλιμο. Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους μηχανολόγους γεωθερμίας και σας προσφέρουμε οικονομική θέρμανση και ψύξη για το σπίτι σας. Όλα αυτά γίνονται με την εγκατάσταση ενός εναλλάκτη γεωθερμίας στην γεώτρησή σας.

Το τεχνικό μας προσωπικό είναι έμπειρο και με ευκολία χειρίζεται όλα τα προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματά μας. Κρουστικά και περιστροφικά γεωτρύπανα βρίσκονται κάτω από τις διαταγές τους. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από γεωτρύπανα τα οποία μπορούν να αντεπεξέλθουν σε όλες τις γεωτρήσεις στον Άλιμο. Ακόμα και αν έχετε ελάχιστο χώρο όπως γκαράζ ή πιλοτή εμείς διαθέτουμε το κατάλληλο εργαλείο ώστε αθόρυβα να γίνουν όλες οι διαδικασίες.

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία για την σωστή και εύρυθμη λειτουργία της γεώτρησής σας στο Καλαμάκι - Άλιμος είναι η επιλογή της σωστής αντλίας νερού. Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα αντλιών στην αγορά και για την επιλογή της σωστής αντλίας πρέπει να βασιστείτε στους καλύτερους, δηλαδή σε εμάς! Λαμβάνοντας υπόψιν τη χρήση της γεώτρησης, το βάθος και άλλους παράγοντες έχουμε απόλυτη επιτυχία στη σωστή επιλογή.

Ένα άλλο κομμάτι στο οποίο πρέπει να υπάρχει μεγάλη εμπειρία είναι η σωλήνωση της γεώτρησης στον Άλιμο. Οι σωλήνες μπορεί να είναι από διάφορα υλικά όπως πλαστικό ή ανοξείδωτοι ενώ διαφέρουν και στο πάχος. Το κάθε είδος γεώτρησης απαιτεί τη δική σου σωστή επιλογή σωλήνων η οποία γίνεται από εμάς.

Αφού γίνουν όλες οι εργασίες προχωράμε στην χαλίκωση της γεώτρησης στον Άλιμο, την απομάκρυνση δηλαδή της άμμου που μαζεύεται στο πηγάδι της γεώτρησης. Αυτή είναι μια διαδικασία που πρέπει να επαναλαμβάνεται τακτικά αν θέλουμε να δώσουμε την καλύτερη δυνατή περιποίηση στη γεώτρησή μας. Δεν ξεχνάμε ποτέ να απευθυνθούμε στους ειδικούς για τη συντήρηση της γεώτρησής μας.

Ο Άλιμος έχει πλέον τον ειδικό στις γεωτρήσεις στην πόρτα τους. Η εταιρεία υδρογεωτρήσεων Δήμας σας προσφέρει όλες τις υπηρεσίες της, που σχετίζονται με την ανόρυξη της γεώτρησης με μικρό κόστος. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.