Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Αναβύσσου

Γεώτρηση στην Ανάβυσσο

Η Ανάβυσσος είναι μια από τις περιοχές της Αττικής που παρουσιάζουν έντονη οικοδομική δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια. Την εμφάνισή τους κάνουν κυρίως εξοχικές κατοικίες αλλά πολλοί είναι αυτοί που μένουν πλέον μόνιμα στην περιοχή. Η εταιρεία Δήμας αναλαμβάνει να καλύψει τις ανάγκες σε νερό στην Ανάβυσσο προσφέροντας οικονομικές λύσεις υδρογεώτρησης.

Με ταχύτητα, εμπειρία και προπάντων φιλικές τιμές αναλαμβάνουμε κάθε είδους γεώτρηση στην Ανάβυσσο. Οι αυξημένες ανάγκες της περιοχής σε νερό, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, δεν μπορούν να καλυφθούν από το δίκτυο ύδρευσης. Βίλες και μεζονέτες με πισίνες ή μεγάλους κήπους που χρειάζονται αρκετό νερό αλλά και μονοκατοικίες, εξοχικά ή παραθεριστικές οικίες επιλέγουν τη λύση της γεώτρησης για να έχουν άφθονο και φθηνό νερό.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να συγκεντρώσει για εσάς όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά για την ανόρυξη της γεώτρησης στην Ανάβυσσο. Έχοντας γνώση του νομοθετικού πλαισίου αλλά και της γεωλογίας της περιοχής καταθέτουμε τον πλήρη φάκελό σας στην αρμόδια υπηρεσία. Οι γεωλόγοι μας έχουν σαφή εικόνα της γεωλογίας την περιοχής και πραγματοποιούν τη γεωλογική μελέτη που θα κατατεθεί μαζί με τον φάκελό σας. Ακόμα για όσους έχουν παλιά γεώτρηση στην Ανάβυσσο αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες για τη γρήγορη νομιμοποίησή της.

Μία από τις πιο σημαντικές εργασίες κατά την ανόρυξη της γεώτρησης στην Ανάβυσσο είναι η επιλογή των κατάλληλων σωλήνων, δηλαδή η σωλήνωση της γεώτρησης και η επιλογή της σωστής αντλίας. Οι δύο αυτές διαδικασίες ρυθμίζονται από ένα πλήθος παραγόντων οι οποίοι μεταβάλλονται ακόμα και στην ίδια περιοχή. Σημαντικό ρόλο για την επιτυχημένη σωλήνωση και επιλογή αντλίας αποτελεί η πείρα και η εμπειρία στο άνοιγμα γεωτρήσεων.

Το άριστα εκπαιδευμένο τεχνικό μας προσωπικό διαθέτει όλα τα εφόδια και τα τεχνικά μέσα ώστε να εργαστεί με ασφάλεια και επιτυχία για την ανόρυξη της υδρογεώτρησής σας. Τα γεωτρύπανα που διαθέτουμε είναι μικρού και μεγάλου βάθους κατάλληλα να τρυπήσουν ακόμα και τα πιο σκληρά πετρώματα για να φτάσουν στον υδροφόρο ορίζοντα στην Ανάβυσσο. Τα μικρά αθόρυβα γεωτρύπανα που διαθέτουμε είναι κατάλληλα για ανόρυξη γεώτρησης ακόμα και σε μικρούς χώρους όπως γκαράζ, πιλοτές ή υπόγεια.

Μια ακόμα υπηρεσία μας που συνεχώς κερδίζει φανατικούς θαυμαστές στην Ανάβυσσο είναι η γεωθερμία. Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί γεωθερμίας με τους οποίους συνεργαζόμαστε αποτελούν εγγύηση για την επιτυχημένη εφαρμογή της γεωθερμίας στο χώρο σας. Με την τοποθέτηση ενός εναλλάκτη γεωθερμίας μπορείτε να έχετε δροσιά το καλοκαίρι και ζέστα το χειμώνα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε περιττά έξοδα.

Οι εκατοντάδες γεωτρήσεις που έχουμε ανοίξει τα τελευταία 50 χρόνια αποτελούν την καλύτερη απόδειξη της άριστης δουλειάς που κάνουμε. Με χαμηλό κόστος μπορούμε να σας προσφέρουμε το αγαθό του νερού στην Ανάβυσσο. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας εμπιστευτείτε και εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα από όλους: την ανόρυξη γεωτρήσεων.

Ανάβυσσος - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στην Ανάβυσσο
Ανάβυσσος - Γεώτρηση νερού