Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Άνοιξης

Γεώτρηση στην Άνοιξη

Η εταιρεία Δήμας με εμπειρία πάνω από 50 χρόνια στον τομέα των γεωτρήσεων δραστηριοποιείται πλέον και στην περιοχή της Άνοιξης. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε το πολύτιμο αγαθό του νερού σε οικονομικές τιμές με αξιοπιστία στους κατοίκους της περιοχής. Βίλες, μεζονέτες, μονοκατοικίες που έχουν πισίνες ή μεγάλες απαιτήσεις σε νερό μπορούν πλέον να απευθυνθούν σε εμάς και να βρουν λύση στο πρόβλημά τους.

Χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα γεωτρύπανα τα οποία μπορούν να ανταπεξέλθουν στην ανόρυξη κάθε είδους γεώτρησης εγγυόμαστε ποιοτικά αποτελέσματα σε μικρό χρόνο. Κρουστικά και περιστροφικά γεωτρύπανα ικανά να σπάσουν ακόμα και τα πιο σκληρά πετρώματα βρίσκονται στα χέρια του προσωπικού μας. Διαθέτουμε μικρά και αθόρυβα γεωτρύπανα για όποιον έχει περιορισμένο χώρο για την ανόρυξη της υδρογεώτρησης στην Άνοιξη Αττικής όπως πιλοτή, γκαράζ ή υπόγειο.

Πλέον πολλοί είναι οι πελάτες μας στο Μπογιάτι οι οποίοι επιλέγουν τις υπηρεσίες μας στη γεωθερμία. Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους μηχανικούς γεωθερμίας και εγκαθιστούμε τους πιο σύγχρονους εναλλάκτες γεωθερμίας σε παλαιά ή καινούρια υδρογεώτρηση. Με τη γεωθερμία μπορούμε να έχουμε στο χώρο μας θέρμανση το χειμώνα και κλιματισμό το καλοκαίρι με ελάχιστο κόστος.

Για την ανόρυξη της γεώτρησης στην Άνοιξη Αττικής αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα που σχετίζονται με την έκδοση της άδειας για την ανόρυξή της. Καταθέτουμε τον πλήρη φάκελο με όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζονται στην αρμόδια υπηρεσία, ενώ οι γεωλόγοι μας πραγματοποιούν έρευνα για την εύρεση νερού. Γνωρίζοντας άριστα τη γεωλογία της περιοχής μπορούμε με μεγάλη επιτυχία να ξεκινήσουμε τη διάνοιξη της γεώτρησης στο σωστό σημείο. Ακόμα αναλαμβάνουμε την νομιμοποίηση κάθε παλιάς γεώτρησης στην Άνοιξη με ταχύτητα και μικρό κόστος.

Ένα σημαντικό σημείο για κάθε γεώτρηση είναι η επιλογή των κατάλληλων σωλήνων. Αφού πραγματοποιήσουμε τη δοκιμαστική γεώτρηση και πλέον έχουμε όλα τα δεδομένα που χρειαζόμαστε είμαστε σε θέση, χάρη στην εμπειρία μας, να επιλέξουμε τη σωστή σωλήνωση. Το υλικό κατασκευής, το πάχος των σωλήνων καθώς και η διάμετρος παίζουν πρωταρχικό ρόλο για τη σωστή λειτουργία της υδρογεώτρησης. Εξίσου σημαντική είναι και η επιλογή της σωστής αντλίας για τη γεώτρηση.

Μια διαδικασία που πολλοί αμελούν να κάνουν είναι η τακτική συντήρηση της γεώτρησης στην Άνοιξη. Καθώς περνάει ο καιρός άμμος και λάσπη μαζεύονται στη γεώτρηση με αποτέλεσμα το νερό να είναι χαμηλής ποιότητας. Με τη διαδικασία του καθαρισμού απομακρύνονται τα φερτά υλικά και ανοίγουν πάλι οι πόροι των πετρωμάτων αφήνοντας το νερό να περάσει ανεμπόδιστα στον πυθμένα της γεώτρησης.

Στόχος της εταιρείας μας είναι να χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους πελάτες της στην Άνοιξη Αττικής οι οποίες βασίζονται στην αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό και το χαμηλό κόστος. Προσφέρουμε φτηνές λύσεις για όποιον θέλει να έχει εύκολη και ανέξοδη πρόσβαση σε νερό απλά με την ανόρυξη γεώτρησης.

Άνοιξη Αττικής - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στην Άνοιξη
Άνοιξη Αττικής - Γεώτρηση νερού