Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Αργυρούπολης

Γεώτρηση στην Αργυρούπολη

Η Αργυρούπολη βρίσκεται στις παρυφές του Υμηττού και κατέχει προνομιακή θέση μιας και βρίσκεται τόσο κοντά στο βουνό αλλά και δίπλα στη θάλασσα. Τα τελευταία χρόνια αποτελεί πόλο έλξης για όλο και περισσότερους κατοίκους, ιδιαίτερα με υψηλά εισοδήματα. Εκτός από παλιές πολυκατοικίες στην Αργυρούπολη θα βρούμε και πολυτελείς οικίες και διαμερίσματα πολλά από τα οποία διαθέτουν πισίνα.

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι μένουν στην Αργυρούπολη είναι αυτό της εύρεσης νερού σε οικονομικές τιμές. Η εταιρεία μας ασχολείται εδώ και 50 χρόνια με τις γεωτρήσεις προσφέροντας τις υπηρεσίες της με ταχύτητα, χαμηλό κόστος και επαγγελματισμό στους κατοίκους της Αργυρούπολης.

Η ανόρυξη μιας γεώτρησης αλλά και η συντήρησή της αποτελούν για εμάς βασικό στοιχείο της καταξιωμένης επαγγελματικής μας δραστηριότητας. Διαθέτουμε όλη την απαιτούμενη εμπειρία για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε πλήρως τις ανάγκες της κάθε υδρογεώτρησης στην Αργυρούπολη πλαισιωμένοι από το τεχνικό και επιστημονικό μας προσωπικό.

Για όποιον θέλει να ξεκινήσει την ανόρυξη μιας γεώτρησης το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να καταθέσει έναν πλήρη φάκελο στην αρμόδια υπηρεσία και να περιμένει να εγκριθεί η άδεια για τη γεώτρηση στην Αργυρούπολη. Εκτός από τα διάφορα δικαιολογητικά στον φάκελο υπάρχει και γεωλογική μελέτη. Εμείς αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε για εσάς όλη αυτή τη χαρτούρα ενώ οι γεωλόγοι μας θα μελετήσουν τα πετρώματα και τον υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες της υδρογεώτρησης.

Στο οπλοστάσιο των εργαλείων μας διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από γεωτρύπανα τα οποία μπορούν να διαπεράσουν ακόμα και τα πιο σκληρά πετρώματα. Ανάλογα με το είδος της γεώτρησης στην Αργυρούπολη επιλέγουμε το κατάλληλο γεωτρύπανο ώστε η ανόρυξη να γίνει γρήγορα, με χαμηλό κόστος και ασφάλεια. Ειδικά για όσους δεν θέλουν να προκαλέσουν ενόχληση με την ανόρυξη της γεώτρησης διαθέτουμε μικρά και αθόρυβα γεωτρύπανα.

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο σε κάθε γεώτρηση είναι οι σωλήνες και η αντλία που θα χρησιμοποιηθούν. Για την επιλογή τους βασιζόμαστε όχι μόνο σε μια σειρά παραγόντων αλλά και στα αποτελέσματα που θα μας δώσει η δοκιμαστική γεώτρηση στην Αργυρούπολη. Εκεί αφού απομακρυνθούν λάσπη και άμμος από τη γεώτρηση και τα πετρώματα, θα μπορέσουμε να προσδιορίσουμε πλήρως τη δυναμικότητα της υδρογεώτρησης και να πάρουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για τη σωλήνωση και το σύστημα άντλησης.

Εκτός από τα παραπάνω η εταιρεία Δήμας προσφέρει τις υπηρεσίες της και σε άλλους τομείς που σχετίζονται με τις γεωτρήσεις. Έτσι αναλαμβάνουμε τη νομιμοποίηση κάθε παλαιάς γεώτρησης, τη συντήρηση και τον καθαρισμό της. Τέλος ασχολούμαστε με μεγάλη επιτυχία με τις υπηρεσίες της γεωθερμίας συνεργαζόμενοι με εξειδικευμένους μηχανολόγος γεωθερμίας στην Αργυρούπολη.

Το μεγάλο πελατολόγιό μας σε ολόκληρη την Αργυρούπολη αποτελεί την καλύτερη απόδειξη της δουλειάς μας. Οι τιμές μας και το κόστος των υπηρεσιών μας συμβαδίζει απόλυτα με τις υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές που έχουμε θέσει.

Αργυρούπολη - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στην Αργυρούπολη
Αργυρούπολη - Γεώτρηση νερού