Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Αρτέμιδας

Γεώτρηση στη Λούτσα - Αρτέμιδα

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των γεωτρήσεων νερού στην περιοχή της Αρτέμιδας. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουμε αποχτήσει όλα αυτά τα χρόνια μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην περιοχή της Λούτσας σε χαμηλές τιμές διατηρώντας ψηλά την ποιότητα των υπηρεσιών.

Η περιοχή της Αρτέμιδας είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της ανατολικής Αττικής σε πληθυσμό η οποίο μετατρέπεται γοργά από μια αμιγώς παραθεριστική περιοχή σε μόνιμη κατοικία πολλών. Η αυξημένη ζήτηση για νερό με σκοπό να καλύψει οικονομικά τις ανάγκες των μόνιμων και εξοχικών κατοικιών έχει οδηγήσει πολλούς ιδιοκτήτες στη διάνοιξη υδρογεώτρησης στη Λούτσα. Οι γεωτρήσεις Δήμας με αξιοπιστία και ταχύτητα προσφέρουν τις υπηρεσίες του στους κατοίκους της περιοχής που χρειάζονται μια γεώτρηση για να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες σε νερό.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας και η άριστη χρήση του από το προσωπικό μας, αποτελεί εγγύηση της δουλειάς που κάνουμε στο άνοιγμα γεωτρήσεων με μικρό κόστος στη Λούτσα. Γεωτρύπανα μεγάλου βάθους αλλά και ειδικά γεωτρύπανα μικρών διαστάσεων αποτελούν βασικά και ποιοτικά εργαλεία τα οποία χειρίζονται οι τεχνικοί μας με υπευθυνότητα και ακρίβεια. Χάρη σε αυτά μπορούμε να ανοίξουμε γεωτρήσεις τόσο σε περιορισμένους χώρους όπως γκαράζ, υπόγεια ή πιλοτές αλλά και σε μεγάλες επιφάνειες.

Η άριστη γνώση που έχουμε του γεωλογικού προφίλ της Αρτέμιδας, μας επιτρέπουν να επιλέξουμε τα κατάλληλα υλικά για τη σωλήνωση της γεώτρησης τα οποία θα προσφέρουν μεγάλη διάρκεια ζωής στη γεώτρησή σας αλλά και ποιότητα. Οι γεωλόγοι μας αναλαμβάνουν να μελετήσουν τα πετρώματα και στη συνέχεια γίνεται η επιλογή του υλικού αλλά και του πάχους των σωλήνων για τη σωλήνωση της γεώτρησης. Ένα άλλο σημείο σημαντικό για τη σωστή λειτουργία της γεώτρησης είναι η χρήση της σωστής αντλίας νερού η οποία να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σε νερό στο εξοχικό, τη βίλα και την πισίνα σας.

Για να σας εξυπηρετήσουμε ακόμα καλύτερα αναλαμβάνουμε τη μελέτη της γεώτρησης αλλά και την έκδοση των απαραίτητων αδειών. Για να δοθεί άδεια για γεώτρηση είναι απαραίτητο να συναχθεί φάκελος ο οποίος θα περιλαμβάνει τη μελέτη η οποία θα καταρτιστεί από έμπειρο γεωλόγο. Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει για εσάς όλη τη γραφειοκρατία που σχετίζεται με την διάνοιξη γεώτρησης στην Αρτέμιδα και να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Εκτός από την διάνοιξη της γεώτρησης αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό της, τη συντήρησή της, την εκβάθυνσή της ή την επισκευή της. Εκτός από τις γεωτρήσεις ασχολούμαστε και με τη έρευνα για εύρεση νερού αλλά και τη γεωθερμία στην περιοχή της Αρτέμιδας. Οι λύσεις που σας προσφέρουμε είναι οικονομικές και αξιόπιστες.

Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας έχει ως γνώμονα την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της σε όλη την περιοχή της Λούτσας. Το μεγάλο μας πελατολόγιο σε επαγγελματίες και ιδιώτες αποτελεί την καλύτερη απόδειξη της άριστης δουλειάς που κάνουμε κρατώντας χαμηλά τις τιμές μας.

Αρτέμιδα - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στη Λούτσα - Αρτέμιδα
Αρτέμιδα - Γεώτρηση νερού