Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Αθήνας

Γεώτρηση στην Αθήνα

Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των γεωτρήσεων. Εδώ και 50 χρόνια αναλαμβάνουμε γεωτρήσεις για άντληση νερού ή για την εκμετάλλευση της γεωθερμικής ενέργειας σε όλη την Αττική. Συγκεκριμένα στην Αθήνα η εταιρεία μας αναλαμβάνει κυρίως γεωτρήσεις σε περιορισμένους χώρους, όπως είναι οι κήποι, οι αυλές, τα υπόγεια και τα γκαράζ. Διαθέτουμε μικρά γεωτρύπανα που λειτουργούν αθόρυβα και μπορούμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να ανοίξουμε μία μικρή γεώτρηση χωρίς να αναστατώσουμε το χώρο σας.

Η εταιρεία μας διαθέτει επίσης γεωτρύπανα μεσαίου και μεγάλου μεγέθους καθώς και πλήρη γεωτρητικό εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας. Σε αυτόν συμπεριλαμβάνονται αντλίες νερού και αντλίες γεωθερμίας. Σε όποια περιοχή της Αττικής και αν κατοικείτε και συγκεκριμένα στην Αθήνα ή σε προάστια των Αθηνών, το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας σε συνεργασία με γεωλόγους θα βρει τις καταλληλότερες λύσεις για την γεώτρηση που σκοπεύετε να ανοίξετε.

Αναλαμβάνουμε την έκδοση άδειας γεώτρησης, η οποία είναι μία πολύ σύνθετη διαδικασία και για την οποία απαιτούνται οικονομοτεχνικές μελέτες, άδειες από το Δήμο Αθηναίων, την Πολεοδομία, παρουσίαση του έργου, βεβαιώσεις, περιγραφή του μήκους και της διαμέτρου των σωληνώσεων, η ισχύς των αντλιών της γεώτρησης κλπ. Η αδειοδότηση της γεώτρησης γίνεται από το γραφείο μας χωρίς καμία δική σας εμπλοκή.

Η υλοποίηση της γεώτρησής σας στην Αθήνα μετά την έκδοση της ειδικής άδειας και την εκπόνηση της επιστημονικής μελέτης γίνεται σε τέσσερα στάδια. Στο πρώτο στάδιο γίνεται η διάτρηση του εδάφους, στη συνέχεια η σωλήνωση, μετά η χαλίκωση και τέλος η τοποθέτηση αντλιών νερού ή η εγκατάσταση αντλίας γεωθερμίας εάν πρόκειται για γεώτρηση που έχει σκοπό την αξιοποίηση της γεωθερμικής ενέργειας. Τέλος, παρέχουμε τη συντήρηση αντλιών και άλλων περιφερειακών στοιχείων για γεωτρήσεις σε οποιοδήποτε σημείο της Αθήνας.

Αθήνα - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στην Αθήνα
Αθήνα - Γεώτρηση νερού