Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Χαλάνδρι

Γεώτρηση στο Χαλάνδρι

Η εταιρεία Δήμας με αντικείμενο της πάσης φύσεως εργασίες γεώτρησης δραστηριοποιείται για περισσότερο από 50 έτη στο χώρο. Διατηρώντας την έδρα της στο Κορωπί από όπου πρωτοξεκίνησε, αναλαμβάνει έργα σε όλο το νομό Αττικής καθώς δύναται να μετακινεί τον εξοπλισμό της και σε άλλους δήμους όπως είναι το Χαλάνδρι. Η πολυετής εμπειρία στις γεωτρήσεις έχει καθιερώσει την εταιρεία μας τόσο στο χώρο των γεωτρήσεων υδροδότησης όσο και στη γεωθερμία.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός καθώς και ο στόλος μηχανημάτων και εξειδικευμένων γεωτρύπανων και εργαλείων που κατασκευάζονται σε αξιόπιστα εργοστάσια της Ευρώπης συμβάλλουν στο να παρέχουμε υψηλού επιπέδου εργασίες γεωτρήσεων. Αναλαμβάνουμε όλες τις σχετικές με την ανόρυξη γεώτρησης τεχνικές εργασίες. Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες από αυτές, ήτοι τοποθέτηση σωληνώσεων, εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή αντλιών νερού, εκβάθυνση και καθαρισμό των υφιστάμενων γεωτρήσεων. Έχουμε τη δυνατότητα να εργαστούμε σε μεγάλους αλλά και περιορισμένους χώρους, όπως στην περιοχή του Χαλανδρίου που είναι μια ανεπτυγμένη οικιστικά περιοχή, που διαθέτει όμως αυλές ή ακόμα και πισίνες ή και οικόπεδα που χρησιμοποιούνται ως μικροί αγρόκηποι. Επίσης μπορούμε να λειτουργήσουμε σε κλειστούς χώρους για παράδειγμα σε υπόγεια και σε γκαράζ χρησιμοποιώντας ηλεκτρικά αθόρυβα μηχανήματα όχι απλά φροντίζοντας την αποφυγή πρόκλησης ζημιάς αλλά επιτυγχάνοντας άριστο αποτέλεσμα.

Παράλληλα με την άψογη εκτέλεση των εργασιών γεώτρησης σύμφωνα με την ιδιαιτερότητα της κάθε περιοχής και στη συγκεκριμένη περίπτωση στο Χαλάνδρι, η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις καθώς με τη συμβολή των γεωλόγων της πραγματοποιούνται οι σχετικές τεχνικές και οικονομικές μελέτες, παρέχονται συμβουλές και εναλλακτικές επιλογές, και διενεργούνται οι διαδικασίες για την έκδοση της σχετικής άδειας γεώτρησης. Οι έμπειροι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν τα διαδικαστικά και τη συγκέντρωση των εγγράφων που απαιτούνται, καταθέτουν τα σχετικά δικαιολογητικά στο δήμο Χαλανδρίου και στις αρμόδιες υπηρεσίες. Παρακολουθούν την εξέλιξη της διαδικασίας και φροντίζουν για την έγκυρη έκδοση της ειδικής άδειας γεώτρησης απαλλάσσοντας τους ιδιοκτήτες από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα φέρουμε εις πέρας την εκάστοτε εργασία γεώτρησης παρέχοντας σας το καλύτερο αποτέλεσμα παράλληλα με την εξαιρετική σχέση μεταξύ ποιότητας τιμής. Αυτό γιατί η εταιρεία Δήμας διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και πείρα. Επίσης ο άρτιος εξοπλισμός και η επαγγελματική κατάρτιση του προσωπικού μας που εκπονεί τις μελέτες, εκτελεί τις εργασίες γεώτρησης και διεκπεραιώνει εκείνες που σχετίζονται με την άδεια, συμβάλλουν στο να διενεργούνται οι γεωτρήσεις με επαγγελματισμό και με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη στην περιοχή του Χαλανδρίου αλλά και σε οποιαδήποτε περιοχή.

Χαλάνδρι - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στο Χαλάνδρι
Χαλάνδρι - Γεώτρηση νερού