Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Διονύσου

Γεώτρηση στον Διόνυσο

Η εταιρεία υδρογεωτρήσεων Δήμας δραστηριοποιείται στην περιοχή του Διονύσου προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε σωστές τιμές στην ανόρυξη γεωτρήσεων. Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τους ανταγωνιστές μας είναι η υπευθυνότητα, η φιλική εξυπηρέτηση και η άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους κατοίκους του Διονύσου που θέλουν να καλύψουν τις ανάγκες τους σε νερό με τον πλέον οικονομικό τρόπο. Οι πελάτες μας που έχουν αυξημένες απαιτήσεις σε νερό όπως ιδιοκτησίες με πισίνα ή βίλες με μεγάλους κήπους που χρειάζονται συχνό πότισμα αλλά και όσοι ασχολούνται με αγροτικές εργασίες συνεργάζονται μαζί μας για τη διάνοιξη της γεώτρησής τους.

Το πρώτο πράγμα που απαιτείται για την ανόρυξη μιας γεώτρησης στο Διόνυσο είναι η αδειοδότησή της. Εμείς αναλαμβάνουμε να συγκεντρώσουμε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να συντάξουμε τον πλήρη φάκελο για την άδεια γεώτρησης. Στη συνέχεια τον καταθέτουμε στην αρμόδια υπηρεσία και έτσι εσείς αποφεύγετε όλη τη σκοτούρα της γραφειοκρατίας. Επιπλέον οι γεωλόγοι της εταιρείας μας αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν την έρευνα για εύρεση νερού στην περιοχή του Διονύσου.

Η ανόρυξη της γεώτρησης νερού στο Διόνυσο Αττικής γίνεται με σύγχρονα γεωτρύπανα. Η εταιρεία Δήμας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από γεωτρύπανα τα οποία ανταπεξέρχονται σε όλες τις περιπτώσεις με απόλυτη επιτυχία. Ειδικά για όσους θέλουν να κάνουν τη γεώτρηση σε υπόγειο, γκαράζ ή πιλοτή διαθέτουμε γεωτρύπανα μικρού μεγέθους τα οποία λειτουργούν αθόρυβα. Η όλη διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από 1 - 4 μέρες ανάλογα με τον τύπο των πετρωμάτων που υπάρχουν στην περιοχή.

Αφού γίνει η ανόρυξη της γεώτρησης σειρά έχει η χαλίκωσή και η σωλήνωσή της. Οι διαδικασίες αυτές είναι πολύ σημαντικές αφού έχουν άμεσο αντίκτυπο στη λειτουργηκότητα και τη μακροχρόνια ζωή της. Κατά τη χαλίκωση απομακρύνονται πέτρες και άμμος που μπορεί να βρίσκονται στον πυθμένα της γεώτρησης στο Διόνυσο. Η σωλήνωση έχει στόχο να ενισχυθούν τα τοιχώματα της γεώτρησης και γίνεται με τη χρήση διαφόρων τύπων σωλήνων ανάλογα με τη χρήση της γεώτρησης, τα πετρώματα, το βάθος της κ.α. Όμως το σημαντικότερο που καθορίζει την επιλογή των σωστών σωλήνων είναι η εμπειρία μας.

Οι αντλίες που επιλέγουμε για τη γεώτρησή σας είναι επώνυμες των κορυφαίων κατασκευαστών. Η επιλογή γίνεται ανάλογα με το είδος της γεώτρησης, τη χρήση της, το βάθος της κ.α. Και σε αυτή την περίπτωση η σωστή αντλία νερού για τη γεώτρησή σας στο Διόνυσο επιλέγεται από εμάς με βάση την εμπειρία μας και τον μεγάλο αριθμό επιτυχημένων γεωτρήσεων που έχουμε κατασκευάσει.

Πέρα από τις γεωτρήσεις νερού η εταιρεία μας συνεργαζόμενη με τους κορυφαίους μηχανολόγους προσφέρει τις υπηρεσίες της στον τομέα της γεωθερμίας όπου καλύπτεται όλος ο Διόνυσος. Η γεωθερμία προσφέρει με χαμηλό κόστος θέρμανση το χειμώνα και κλιματισμό το καλοκαίρι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε σε εμάς και θα εγκαταστήσουμε άμεσα έναν εναλλάκτη γεωθερμίας στη γεώτρησή σας.

Το μεγάλο πελατολόγιό μας, οι άψογες υπηρεσίες που προσφέρουμε και οι προσιτές τιμές μας αποτελούν τους βασικούς λόγους που μας έχουν φέρει στην κορυφή των επαγγελματιών του είδους μας. Πλέον όσοι μένουν στο Διόνυσο συνεργάζονται με την εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας για την ανόρυξη της γεώτρησης, εσείς ακόμα περιμένετε;

Διόνυσος - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στον Διόνυσο
Διόνυσος - Γεώτρηση νερού