Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Εκάλης

Γεώτρηση στην Εκάλη

Τα τελευταία πενήντα έτη η εταιρεία Δήμας δραστηριοποιείται στο χώρο των γεωτρήσεων. Η πολύχρονη εμπειρία που έχει αποκτηθεί στο αντικείμενο των γεωτρήσεων, ο σύγχρονος εξοπλισμός της παράλληλα με το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της, έχουν καθιερώσει την εταιρεία, ώστε το όνομά της να είναι συνώνυμο των γεωτρήσεων. Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στο Κορωπί Αττικής, δύναται όμως να μετακινεί τον εξοπλισμό της και σε άλλες περιοχές, όπως στην περιοχή Εκάλης. Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να αναλάβει διάφορες εργασίες γεώτρησης, όπως ανόρυξη, τοποθέτηση σωληνώσεων, εκβάθυνση, κάλυψη του περιβλήματος της γεώτρησης με χαλίκι, παράλληλα με τη συντήρηση και την επισκευή υφιστάμενων γεωτρήσεων που βρίσκονται στο χώρο σας.

Λόγω των δυσχερών οικονομικών συνθηκών που επικρατούν σήμερα, η ανάγκη οικονομικής ύδρευσης σε περιοχές όπως αυτή της Εκάλης είναι υπαρκτή. Η περιοχή αποτελείται κυρίως από πολυτελείς οικίες και βίλες σύγχρονες αλλά και προηγούμενων εποχών που διατηρούν περίτεχνους κήπους με γκαζόν και πολλά φυτά και μεγάλες αυλές, αλλά και πισίνες, τα παραπάνω προκειμένου να συντηρηθούν απαιτούν μεγάλες ποσότητες νερού. Στην προκειμένη περίπτωση η λύση της υδροδότησης μέσω μια γεώτρησης αποτελεί πρόσφορο τρόπο. Παράλληλα στη δημοτική ενότητα της Εκάλης δραστηριοποιούνται επιχειρήσεις με αντικείμενο τη διοργάνωση εκδηλώσεων, όπως και αρκετές αθλητικές εγκαταστάσεις. Οι προαναφερόμενοι χώροι διαθέτουν μεγάλους χώρους πράσινου και πισίνες έτσι η επιλογή της γεώτρησης αντί της χρήσης του οικιακού νερού να είναι επιβεβλημένη.

Αναπόσπαστο μέρος της έναρξης της όποιας γεώτρησης αποτελεί η έκδοση άδειας ανόρυξης γεώτρησης. Η εταιρεία Δήμας είναι σε θέση να σας απαλλάξει από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται στις εκάστοτε αρμόδιες αρχές και στον οικείο Δήμο που ανήκει η Εκάλη. Διαθέτουμε προσωπικό που είναι επιφορτισμένο με τη συγκέντρωση και την υποβολή των δικαιολογητικών, όπως τοπογραφικά, οικοδομικές άδειες, πιστοποιητικά υποθηκοφυλακείου, βεβαίωση από τον οικείο δήμο περί της απόστασης από τα σημεία της δημοτικής υδροληψίας και άλλα. Παράλληλα παρακολουθείται η εξέλιξη της όλης διαδικασίας έκδοσης άδειας, προκειμένου να αποφεύγονται οι αδικαιολόγητοι χρόνοι αναμονής. Πέραν της υπηρεσίας για την έκδοση νέας άδειας μπορείτε να μας αναθέσετε την ανανέωση άδειας για γεωτρήσεις που υπάρχουν ήδη αλλά και να νομιμοποιήσουμε υφιστάμενες γεωτρήσεις αλλά μη αδειοδοτούμενες.

Η εταιρεία Δήμας διαθέτει αξιόλογο στόλο μηχανημάτων και σύγχρονων εργαλείων που προέρχονται από αξιόπιστα Ευρωπαϊκά εργοστάσια. Ο σύγχρονος εξοπλισμός της περιλαμβάνει γεωτρύπανα μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους και βάθους για τη διάνοιξη οπής μέχρι το βάθος του υδροφόρου ορίζοντα, αντλίες γεωθερμίας και αντλίες νερού, περιστροφικά ή κρουστικά ακόμα και αθόρυβα γεωτρύπανα ανάλογα με το χώρο στον οποίο θα διενεργηθεί η γεώτρηση. Η συνέργεια που παρατηρείται μεταξύ των τμημάτων της εταιρείας, με το έμπειρο συνεργείο τεχνικών, και το καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό και το σύγχρονο εξοπλισμό, μας παρέχει το συγκριτικό πλεονέκτημα στις γεωτρήσεις και στις λύσεις που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας στην περιοχή της Εκάλης και άλλων περιοχών.

Οι γεωλόγοι της εταιρείας είναι υπεύθυνοι για την εκπόνηση της γεωλογικής μελέτης των υδάτινων πόρων και των πετρωμάτων, των απαιτούμενων γεωτεχνικών έργων αλλά και της οικονομικής μελέτης. Γνωστοποιούμε στους πελάτες μας τα κόστη που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του έργου, ώστε να έχουν μια τάξη μεγέθους. Οι εξειδικευμένοι γεωλόγοι μας, διαθέτουν την επιστημονική κατάρτιση και θα σας προτείνουν εξατομικευμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες υδροδότησης του χώρου σας στην Εκάλη.

Η εταιρεία μας σας εγγυάται εξαιρετική σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής, τηρεί με ευλάβεια καθ’ όλη τη διάρκεια της υλοποίησης της γεώτρησης όλους τους κανόνες ασφαλείας, ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί άριστης ποιότητας, υλικά ώστε η γεώτρηση ή εγκατάσταση γεωθερμίας να χαρακτηρίζεται από μεγάλη διάρκεια ζωής.

Εκάλη - Γεώτρηση νερού