Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Φιλοθέης

Γεώτρηση στην Φιλοθέη

Η εταιρεία Δήμας δραστηριοποιείται στο χώρο των γεωτρήσεων εδώ και 50 χρόνια. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Κορωπί ενώ τα έμπειρα συνεργεία της αναλαμβάνουν έργα γεώτρησης και σε άλλες περιοχές ανά την Αττική και όχι μόνο, όπως και στην περιοχή της Φιλοθέης. Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε γνωρίζοντας την πολύτιμη αξία του αγαθού του νερού, χρησιμοποιούμε την τεχνογνωσία και τον άρτιο εξοπλισμό μας για να παρέχουμε έναν πρόσφορο και οικονομικό τρόπο ύδρευσης αλλά και γεωθερμίας.

Η εταιρεία μας διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό από ποικίλα γεωτρύπανα όπως μεγάλου βάθους, διάφορων μεγεθών, αντλίες, οδηγούς, αεροσυμπιεστές και όλο τον απαραίτητο για την εκάστοτε περίπτωση εξοπλισμό. Παράλληλα η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των γεωτρήσεων, η άρτια κατάρτιση των συνεργατών μας και του επιστημονικού προσωπικού, συμβάλλουν στο να αναλαμβάνουμε την ανόρυξη γεωτρήσεων ανταποκρινόμενοι στις ιδιαίτερες συνθήκες και ανάγκες του προαστίου της Φιλοθέης, αλλά και κάθε περιοχής.

Ιδιαίτερα κατά τα τελευταία έτη έχει καταστεί απαραίτητη ενέργεια η γεώτρηση και άντληση νερού για να καλυφθούν ανάγκες ποτίσματος μεγάλων κήπων και αυλών με γκαζόν και φυτά αλλά και η ανάγκη για γέμισμα των πισινών, με οικονομικότερο τρόπο κυρίως σε προάστια όπως αυτό της Φιλοθέης που διαθέτουν οικίες με χώρους πράσινου και πισίνες. Όταν απαιτούνται εργασίες σε περιορισμένους χώρους όπως αυλές αλλά και γκαράζ ή υπόγεια η εταιρεία μας διαθέτει τα κατάλληλα μέσα όπως αθόρυβα ηλεκτρικά γεωτρύπανα.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλα εκείνα τα διαδικαστικά που απαιτούνται για την ανόρυξη της γεώτρησης, προκειμένου να σας απαλλάξει από την εμπλοκή σας με χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες, αλλά και να επιτύχει σε σύντομο διάστημα την έκδοση των απαιτούμενων αδειών. Οι γεωλόγοι της εταιρείας αναλαμβάνουν τη γεωλογική μελέτη της γεώτρησης και των περιβαλλοντικών όρων του έργου, και τα επιφορτισμένα με τα διαδικαστικά μέλη της εταιρείας είναι υπεύθυνα για τη συγκέντρωση των δικαιολογητικών και την υποβολή τους στο Δήμο Φιλοθέης για την έναρξη των εργασιών της γεώτρησης, την ανανέωση άδειας υφιστάμενης γεώτρησης ή τη νομιμοποίηση υπάρχουσας. Παράλληλα το τεχνικό προσωπικό μας είναι σε θέση να αναλάβει εργασίες πέραν της υδρογεώτρησης, όπως την επισκευή και συντήρηση των αντλιών της γεώτρησης, εκβάθυνση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων γεωτρήσεων.

Σε περίπτωση που προτίθεστε να προβείτε σε διάνοιξη γεώτρησης η εταιρεία Δήμας μπορεί να είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας, ξεκινώντας με μια οικονομικοτεχνική μελέτη, να δρομολογήσει την έκδοση της άδειας γεώτρησης και να καταλήξει στην βέλτιστη λύση για την περίπτωση σας, χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας ώστε η γεώτρησή σας να έχει πολλά χρόνια ζωής.

Φιλοθέη - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στην Φιλοθέη
Φιλοθέη - Γεώτρηση νερού