Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Γέρακα

Γεώτρηση στον Γέρακα Αττικής

Ο Γέρακας είναι ένα βόρειο προάστιο της Αθήνας το οποία προσελκύει όλο και περισσότερους μόνιμους κατοίκους. Τα περισσότερα σπίτια είναι μονοκατοικίες, μικρές πολυκατοικίες ή μεζονέτες και βίλες οι οποίες συχνά έχουν πισίνα. Η έντονη οικιστική ανάπτυξη δυστυχώς δεν συμβαδίζει με τη βελτίωση των υποδομών και έτσι συχνά το νερό του δικτύου ύδρευσης δεν επαρκεί να καλύψει τις ανάγκες με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητη η ανόρυξη γεώτρησης.

Η εταιρεία Δήμας με πολυετή πείρα στον τομέα των υδρογεωτρήσεων και της εύρεσης νερού αναλαμβάνει την ανόρυξη γεώτρησης στον Γέρακα Αττικής σε φιλικές τιμές και με ταχύτητα. Οι καταξιωμένοι γεωλόγοι μας γνωρίζουν άριστα τη γεωλογία της περιοχής και πραγματοποιώντας μετρήσεις μπορούν με ακρίβεια να προσδιορίσουν το κατάλληλο σημείο για την ανόρυξη της γεώτρησης.

Μια ακόμα υπηρεσία που συνεχώς κερδίζει νέους θαυμαστές στο Γέρακα είναι αυτή της γεωθερμίας. Συνεργαζόμαστε με μηχανολόγους καταξιωμένους στο χώρο της γεωθερμίας για να σας φέρουμε αυτή τη φυσική και φθηνή λύση για θέρμανση και κλιματισμό στο σπίτι σας. Όλα γίνονται απλά με την εγκατάσταση ενός εναλλάκτη γεωθερμίας στη γεώτρησή σας και εσείς μπορείτε να απολαύσετε ιδανικές θερμοκρασίες στο χώρο σας.

Για την ανόρυξη της υδρογεώτρησης είναι απαραίτητη η έκδοση άδειας. Εμείς αναλαμβάνουμε να καταθέσουμε για εσάς τον πλήρη φάκελό σας στην αρμόδια υπηρεσία και να σας απαλλάξουμε από τη συγκέντρωση των δικαιολογητικών και τη γραφειοκρατεία που έχει η διαδικασία. Ακόμα για όσους έχουν παλαιά γεώτρηση στο Γέρακα Αττικής αναλαμβάνουμε να ακολουθήσουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για τη νομιμοποίησή της.

Μία ακόμα υπηρεσία που προσφέρουμε με μικρό κόστος για τις γεωτρήσεις στον Γέρακα Αττικής είναι ο καθαρισμός και η συντήρηση της υδρογεώτρησης. Με την πάροδο του χρόνου άμμος και λάσπη μαζεύονται στον πυθμένα της γεώτρησης με αποτέλεσμα αυτή να μη λειτουργεί σωστά και να έχουμε θολό νερό χαμηλής ποιότητας. Με τη διαδικασία του καθαρισμού απομακρύνουμε τα φερτά υλικά από τη γεώτρηση ανοίγοντας πάλι τους πόρους των πετρωμάτων με αποτέλεσμα το νερό να μπαίνει ανεμπόδιστα στη γεώτρηση και αυτή να λειτουργεί σωστά.

Σημαντικό βήμα για την εύρυθμη και μακροχρόνια λειτουργία της γεώτρησης είναι η επιλογή του σωστού τύπου σωλήνωσης. Οι σωλήνες της γεώτρησης στο Γέρακα μπορεί να είναι PVC, πλαστικοί, χαλύβδινοι, ανοξείδωτοι κ.α.. Η επιλογή του υλικού κατασκευής τους, του πάχους και της διαμέτρου είναι παράγοντες σημαντικοί για να λειτουργήσει σωστά η γεώτρηση. Η επιλογή τους βασίζεται σε διάφορους παράγοντες όμως η τελική απόφαση λαμβάνεται αφού γίνει και η δοκιμαστική γεώτρηση κατά την οποία το έμπειρο προσωπικό μας παίρνει όλες τις πληροφορίες. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την επιλογή της κατάλληλης αντλίας.

Το προσωπικό μας είναι πλήρως καταρτισμένο και εξοικειωμένο με τη χρήση όλων των μηχανημάτων όπως τα γεωτρύπανα. Στην περιοχή του Γέρακα οι κάτοικοι μας προτιμούν για την άμεση εξυπηρέτηση και τις οικονομικές τιμές μας. Για οτιδήποτε χρειαστείτε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά.

Γέρακας - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στον Γέρακα Αττικής
Γέρακας - Γεώτρηση νερού