Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Γλυκών Νερών

Γεώτρηση στα Γλυκά Νερά

Τα τελευταία χρόνια, και ειδικά μετά τη μεταφορά του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος κοντά στα Γλυκά Νερά, αυτά παρουσιάζουν μια μεγάλη αύξηση του πληθυσμού. Δυστυχώς όμως οι υποδομές ύδρευσης δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών σε νερό των κατοίκων της περιοχής. Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας δραστηριοποιείται στην περιοχή προσφέροντας σε χαμηλές τιμές παροχές υδρογεώτρησης.

Μία υπηρεσία μας η οποία συνεχώς κερδίζει όλο και περισσότερους πελάτες στα Γλυκά Νερά είναι η γεωθερμία. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους καλύτερους μηχανικούς γεωθερμίας για να σας προσφέρει θέρμανση το χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι με οικονομικό και φυσικό τρόπο, απλά με την εγκατάσταση ενός εναλλάκτη γεωθερμίας στη γεώτρησή σας.

Η ανόρυξη γεώτρησης στα Γλυκά Νερά διαρκεί 1 – 4 μέρες ανάλογα με το βάθος που θα φτάσει, τη χρήση της, τη γεωλογία της περιοχής και τα πετρώματα που υπάρχουν. Όμως για να ξεκινήσει η διαδικασία της διάνοιξης γεώτρησης είναι απαραίτητο να δοθεί η κατάλληλη άδεια. Εμείς αναλαμβάνουμε να συγκεντρώσουμε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά ενώ οι γεωλόγοι μας κάνουν την απαραίτητη μελέτη για την εύρεση νερού. Έτσι καταθέτουμε έναν πλήρη φάκελο στην αρμόδια υπηρεσία χωρίς εσείς να χρειαστεί να τρέξετε καθόλου.

Επιπλέον για τους ιδιοκτήτες παλιάς γεώτρησης αναλαμβάνουμε να κάνουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τη νομιμοποίησή της. Η νομιμοποίηση της υδρογεώτρησης στα Γλυκά Νερά είναι απαραίτητη μιας και τα πρόστιμα είναι πλέον τσουχτερά. Όμως πολλοί είναι αυτοί που αμελούν να την κάνουν είτε γιατί μπλέκουν με τη γραφειοκρατεία είτε γιατί θεωρούν πως το κόστος είναι μεγάλο. Εμείς με ταχύτητα και προσιτές τιμές φέρουμε σε πέρας όλη την απαραίτητη γραφειοκρατεία για εσάς.

Για τη σωστή λειτουργία της γεώτρησης σημαντικό ρόλο παίζει η επιλογή των σωλήνων που θα χρησιμοποιηθούν. Κριτήριο είναι το βάθος της γεώτρησης, τα πετρώματα της περιοχής, η χρήση που θα γίνει κ.α., η τελική όμως επιλογή γίνεται μετά τη δοκιμαστική γεώτρηση όπου βλέπουμε τη δυναμικότητα που έχει και μπορούμε με ασφάλεια χάρη στην εμπειρία μας να επιλέξουμε το σωστό είδος σωλήνωσης. Το ίδιο συμβαίνει και με την επιλογή της αντλίας η οποία θα δώσει μακροζωία στην υδρογεώτρηση στα Γλυκά Νερά.

Το προσωπικό μας κατέχει υψηλής ποιότητας τεχνικές γνώσεις που του επιτρέπουν να χειρίζεται με άνεση και ευκολία τα υπερσύγχρονα γεωτρύπανα που διαθέτουμε. Το κάθε είδος γεώτρησης χρειάζεται και το δικό του γεωτρύπανο το οποίο θα κάνει την ανόρυξη παιχνίδι. Έτσι έχουμε κρουστικά και περιστροφικά γεωτρύπανα καθώς και ηλεκτρικά ή μηχανικά. Εμείς έχοντας υπόψιν όλες τις παραμέτρους της δικής σας γεώτρησης στα Γλυκά Νερά επιλέγουμε το κατάλληλο.

Η ανόρυξη υδρογεώτρησης για πολλούς κατοίκους στα Γλυκά Νερά έχει γίνει πλέον η μοναδική λύση για να μπορέσουν να απολαύσουν την πισίνα τους ή τον καταπράσινο κήπο τους. Εμείς με αξιοπιστία και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες πάντα με γνώμονα την ποιότητα και τις οικονομικές τιμές.

Γλυκά Νερά - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στα Γλυκά Νερά
Γλυκά Νερά - Γεώτρηση νερού