Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Χαλκιδικής

Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας, μία από τις πιο αξιόπιστες του χώρου, έχει την έδρα της στο Κορωπί αλλά δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Χαλκιδική.

Διενεργούμε γεωτρήσεις για υδροδότηση ή για την αξιοποίηση της γεωθερμικής ενέργειας (γεωθερμίας). Γνωρίζουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες άντλησης νερού στη Χαλκιδική και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε αυτές καθώς διαθέτουμε επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό με μεγάλη πείρα και γεωτρύπανα διαφόρων μεγεθών για μεγάλες, ανοιχτές επιφάνειες αλλά και για μικρούς και περιορισμένους χώρους, όπως είναι οι κήποι, τα γκαράζ, τα υπόγεια κλπ.

Έχουμε στο ενεργητικό μας έργα γεώτρησης στη Χαλκιδική που αποδεικνύουν ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια της διαδικασίας της γεώτρησης, από την χρονοβόρα έκδοση της άδειας και την εκπόνηση λεπτομερούς μελέτης και προϋπολογισμού, τη διάτρηση του εδάφους, τη χαλίκωση και σωλήνωση μέχρι την εγκατάσταση αντλιών, εάν πρόκειται για γεώτρηση νερού, ή την τοποθέτηση συστήματος γεωθερμίας, εάν πρόκειται για γεώτρηση εκμετάλλευσης της γεωθερμικής ενέργειας.

Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας δραστηριοποιείται σε όλη τη Χαλκιδική παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Διαθέτουμε γεωτρύπανα μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε γεωτρήσεις κάθε βαθμού δυσκολίας. Ο γεωτρητικός εξοπλισμός μας είναι σύγχρονος και οι επιστήμονες με τους οποίους συνεργαζόμαστε έχουν μεγάλη πείρα στις γεωτρήσεις άντλησης νερού ή γεωθερμίας.

Εάν χρειάζεται να ανοίξετε γεώτρηση για παροχή πόσιμου νερού, για άρδευση, πισίνες, βιομηχανίες, εργοτάξια ή για τη χρήση της γεωθερμικής ενέργειας στη Χαλκιδική μπορείτε να μας καλέσετε και θα ανταποκριθούμε άμεσα. Οι έμπειροι γεωλόγοι μας, το εξειδικευμένο προσωπικό και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας θα κάνουν για σας μια γεώτρηση στιβαρή και λειτουργική σε πολύ λογικές τιμές.