Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Καλαμάτας

Γεώτρηση στην Καλαμάτα

Η Καλαμάτα είναι μία πόλη στην οποία δραστηριοποιείται η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας και αναλαμβάνει τη διάνοιξη γεωτρήσεων για την παροχή νερού ή για την αξιοποίηση της γεωθερμικής ενέργειας. Καλύπτουμε όλες τις φάσεις της διαδικασίας μίας γεώτρησης με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας που αποτελείται από μεγάλα γεωτρύπανα για ανοιχτές επιφάνειες και γεωτρήσεις που προχωρούν σε μεγάλο βάθος και με μεσαία ή μικρότερα, ηλεκτρικά και αθόρυβα γεωτρύπανα που χρησιμοποιούνται σε κλειστούς ή περιορισμένους χώρους.

Η πείρα και η τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η εταιρεία μας τα 50 χρόνια που ειδικεύεται στον κλάδο των γεωτρήσεων είναι ασυναγώνιστη. Μπορούμε να ανταποκριθούμε σε σφιχτά χρονοδιαγράμματα, σε δυσκολίες του υπεδάφους και να φέρουμε σε πέρας έργα γεώτρησης στην Καλαμάτα και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Διαθέτουμε σύγχρονο γεωτρητικό εξοπλισμό και τεχνικό προσωπικό με άρτια κατάρτιση που εργάζεται με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Συνεργαζόμαστε επίσης με γεωλόγους οι οποίοι αναλαμβάνουν την εκπόνηση της μελέτης για τον εντοπισμό του κατάλληλου σημείου όπου θα γίνει η διάτρηση του εδάφους καθώς και του είδους των πετρωμάτων και του βάθους όπου βρίσκεται ο υδροφόρος ορίζοντας. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει επίσης την έκδοση της άδειας γεώτρησης συγκεντρώνοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά και υποβάλλοντάς τα στον αρμόδιο φορέα της Καλαμάτας.

Από τη στιγμή που εγκριθεί η απόφαση διάνοιξης της γεώτρησης στην Καλαμάτα η εταιρεία μας ξεκινάει την υλοποίησή της. Εκτελούμε με ακρίβεια όλες τις φάσεις της όπως είναι η μελέτη, η διάτρηση του εδάφους, η σωλήνωση, η χαλίκωση και η τοποθέτηση αντλιών νερού ή συστημάτων γεωθερμίας, εάν πρόκειται για γεώτρηση που προορίζεται για τη χρήση της γεωθερμικής ενέργειας.

Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας έχει τις δυνατότητες να αντιμετωπίσει κάθε είδους δυσκολία στα έργα γεώτρησης. Εάν θέλετε να κάνετε γεώτρηση στην Καλαμάτα, καλέστε μας και θα ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας με τρόπο υπεύθυνο και αποτελεσματικό.

Καλαμάτα - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στην Καλαμάτα
Καλαμάτα - Γεώτρηση νερού