Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Κάλαμου

Γεώτρηση στον Κάλαμο Αττικής

Η εταιρεία Δήμας δραστηριοποιείται τα τελευταία 50 χρόνια στον τομέα των γεωτρήσεων και εξυπηρετεί πολλές περιοχές μεταξύ των οποίων και ο Κάλαμος Αττικής. Στην παραθαλάσσια αυτή περιοχή η ζήτηση για ανόρυξη γεωτρήσεων τα τελευταία χρόνια είναι αυξημένη και σε αυτό έχει συμβάλει η ραγδαία ανάπτυξη της περιοχής ως θέρετρο με βίλες, πισίνες, μονοκατοικίες πολλές από τις οποίες διαθέτουν πισίνα.

  Οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας για τον Κάλαμο Αττικής έχουν να κάνουν με την ανόρυξη καινούριας γεώτρησης αλλά και με τη συντήρηση της παλιάς:

 • Καθαρισμός γεώτρησης
 • Επιλογή αντλίας για γεώτρηση
 • Ανόρυξη υδρογεώτρησης
 • Εφαρμογές γεωθερμίας
 • Χαλίκωση γεώτρησης
 • Νομιμοποίηση παλαιάς γεώτρησης
 • Συγκέντρωση δικαιολογητικών για την άδεια έκδοσης γεώτρησης
 • Γεωλογική μελέτη για εύρεση νερού
 • Σωλήνωση γεώτρησης

Με αξιοπιστία, επαγγελματισμό και χαμηλές τιμές αναλαμβάνουμε την ανόρυξη οποιασδήποτε γεώτρησης στον Κάλαμο. Το τεχνικό μας προσωπικό σε απόλυτη συνεργασία με τους επιστήμονες γεωλόγους διασφαλίζουν την απόλυτη επιτυχία κάθε υδρογεώτρησης. Πριν την έναρξη των εργασιών πραγματοποιούμε έρευνα για εύρεση νερού για να ήμαστε σίγουροι για το ακριβές σημείο που θα γίνει η ανόρυξη της γεώτρησης.

Για την ανόρυξη της γεώτρησης χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας γεωτρύπανα, κρουστικά ή περιστροφικά, τα οποία μπορούν να φτάσουν ακόμα και σε βάθος 250μ διαπερνώντας πετρώματα διαφόρων ειδών, μέχρι να βρουν νερό. Για όσους θέλουν να μην ενοχλήσουν ιδιαίτερα κατά την ανόρυξη της υδρογεώτρησης στον Κάλαμο Αττικής διαθέτουμε μικρά αθόρυβα γεωτρύπανα κατάλληλα για περιορισμένους χώρους όπως πιλοτή ή υπόγειο.

Για τους ιδιοκτήτες παλαιάς γεώτρησης θυμίζουμε πως η συντήρησή της είναι απαραίτητη για να λειτουργεί χωρίς προβλήματα και να δίνει νερό υψηλής ποιότητας. Με τη χρόνια χρήση λάσπη και άμμος μαζεύονται στους πόρους των πετρωμάτων με αποτέλεσμα το νερό να είναι θολό και πολλές φορές να έχει μεγάλο μικροβιακό φορτίο. Η εταιρεία Δήμας πραγματοποιεί καθαρισμό της γεώτρησης στον Κάλαμο Αττικής και αποκαθιστά πλήρως τη λειτουργικότητά της.

Επιπλέον προσφέρουμε σε χαμηλό κόστος υπηρεσίες γεωθερμίας απλά εγκαθιστώντας έναν εναλλάκτη γεωθερμίας στη γεώτρησή σας. Ο εναλλάκτης εξισορροπεί τη θερμοκρασία του εδάφους με αυτή που υπάρχει στο περιβάλλον προσφέροντας θέρμανση το χειμώνα και κλιματισμό το καλοκαίρι χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για υψηλούς λογαριασμούς. Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους μηχανολόγους γεωθερμίας και προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για κάθε εφαρμογή γεωθερμίας στον Κάλαμο.

Μια από τις σημαντικότερες παραμέτρους για μια επιτυχημένη γεώτρηση είναι η σωστή επιλογή αντλίας και σωλήνων. Εμείς επιλέγουμε τα κατάλληλα εξαρτήματα για σας λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις παραμέτρους και βασιζόμενοι στην εμπειρίας μας που παίζει το σημαντικότερο ρόλο.

Για τον Κάλαμο Αττικής έχουμε καταφέρει να αναρριχηθούμε στην κορυφή των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των γεωτρήσεων. Προσεγγίζουμε κάθε γεώτρηση ξεχωριστά και της δίνουμε δέουσα σημασία προσφέροντας λύσεις εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν πάντα σε οικονομικές τιμές.

Κάλαμος - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στον Κάλαμο Αττικής
Κάλαμος - Γεώτρηση νερού