Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Καλυβίων

Γεώτρηση στα Καλύβια Αττικής

Η ανάγκη για νερό σε οικονομικές τιμές στα Καλύβια Θορικού έχει οδηγήσει πολλούς κατοίκους να απευθυνθούν στην εταιρεία μας για την ανόρυξη γεώτρησης. Η εμπειρία, ο επαγγελματισμός καθώς και οι χαμηλές τιμές είναι αυτές που έχουν κερδίσει την προτίμηση των κατοίκων της περιοχής.

Το πρώτο στάδιο για τη διαδικασία της γεώτρησης στα Καλύβια είναι η συγκέντρωση των δικαιολογητικών που χρειάζονται για την αδειοδότησή της, η γεωλογική μελέτη και φυσικά ο προϋπολογισμός του έργου. Οι εξειδικευμένοι γεωλόγοι μας, με γνώση της γεωλογίας και των πετρωμάτων της περιοχής αναλαμβάνουν τη γεωλογική μελέτη και την εύρεση των υδάτινων πόρων για τον προσδιορισμό του σημείου ανόρυξης της γεώτρησης.

Η ανόρυξη της γεώτρησης στα Καλύβια Θορικού είναι απαραίτητη για ιδιοκτήτες που έχουν μεγάλους κήπους ή πισίνα μιας και πολλές φορές το νερό του δικτύου ύδρευσης δεν επαρκεί. Εμείς διαθέτοντας άριστα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε είδους γεώτρηση ακόμα και σε μικρούς χώρους όπως γκαράζ, πιλοτές, υπόγεια ή μικρούς κήπους.

Το προσωπικό μας αναλαμβάνει να καταθέσει για εσάς τον πλήρη φάκελο της γεώτρησης στην αρμόδια υπηρεσία και αφού εκδοθεί η άδεια ξεκινάμε τις διαδικασίες για την ανόρυξη της γεώτρησης στα Καλύβια.

Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 1 – 4 μέρες και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως το βάθους της γεώτρησης, τη διάμετρο, τη γεωλογία της περιοχής, τα χαρακτηριστικά των πετρωμάτων από τα οποία αποτελείται το υπέδαφος, την πρόσβαση το σημείο της γεώτρησης και άλλα. Είναι πάντως σημαντικό να υπάρχει εύκολη πρόσβαση στο σημείο για να γίνεται ανεφοδιασμός σε νερό και καύσιμα.

Τα σύγχρονα γεωτρύπανα που διαθέτουμε για τη διάνοιξη της υδρογεώτρησης στα Καλύβια Θορικού μπορούν να φέρουν σε πέρας ακόμα και τις πιο δύσκολες γεωτρήσεις. Το είδος του γεωτρύπανου που θα χρησιμοποιήσουμε εξαρτάται από τη σύνθεση των πετρωμάτων της περιοχής. Διαθέτουμε κρουστικά ή περιστροφικά γεωτρύπανα καθώς και μηχανικά ή ηλεκτρικά ανάλογα με τον τύπο της γεώτρησης.

Επόμενο βήμα είναι η σωλήνωση της γεώτρησης, αφού γίνει πρώτα η ενίσχυση των τοιχωμάτων και τέλος η επιλογή και η τοποθέτηση της αντλίας. Τα χαρακτηριστικά των σωλήνων και ο τύπος της αντλίας χρησιμοποιηθούν για τη γεώτρηση στα Καλύβια Αττικής εξαρτώνται από παράγοντες όπως το βάθος της γεώτρησης, η χρήση της, η γεωλογία της περιοχής κ.α. όμως το σημαντικότερο ρόλο παίζει η εμπειρία των κατασκευαστών. Για όσους επιλέξουν να συνδυάσουν στη γεώτρησή τους και υπηρεσίες γεωθερμίας γίνεται η εγκατάσταση του ειδικού εναλλάκτη.

Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τη γεώτρησή σας στα Καλύβια Αττικής με μικρό κόστος. Ακόμα αναλαμβάνουμε να νομιμοποιήσουμε την παλιά σας γεώτρηση οικονομικά. Για οποιαδήποτε πληροφορία αλλά και για οικονομικές προσφορές μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καλύβια - Γεώτρηση νερού