Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Καπανδριτίου

Γεώτρηση στο Καπανδρίτι

Η εταιρεία Δήμας εδώ και 50 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο των γεωτρήσεων. Η η πολυετής εμπειρία της, ο εξειδικευμένος και σύγχρονος εξοπλισμός της παράλληλα με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της, έχουν συμβάλλει στην καθιέρωσή της στο χώρο των γεωτρήσεων. Έδρα της επιχείρησης είναι το Κορωπί Αττικής, η δραστηριότητα της εταιρείας εξαπλώνεται και σε άλλες περιοχές όπως στην περιοχή του Καπανδριτίου, καθώς έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τον εξοπλισμό της και το σύνολο του στόλου της από γεωτρύπανα μέχρι αντλίες νερού και γεωθερμίας. Η εταιρεία Δήμας είναι σε θέση να αναλάβει πάσης φύσης έργα γεώτρησης, ανόρυξη, διάνοιξη, εκβάθυνση, χαλίκωση, συντήρηση και επισκευή υπαρχουσών γεωτρήσεων και εγκαταστάσεων γεωθερμίας, παρέχοντας τις καταλληλότερες λύσεις ανά περίπτωση.

Η δύσκολη οικονομική συγκυρία που επικρατεί στις μέρες μας και οι ανάγκες οικονομικής υδροδότησης στο Καπανδρίτι, καθώς υπάρχουν μεγάλες οικίες και βίλες που διατηρούν μεγάλες αυλές, κήπους με γκαζόν αλλά και πισίνες οδηγούν στην επιλογή της οικιακής γεώτρησης. Παράλληλα στην περιοχή του Καπανδριτίου πέραν από τις οικίες με τους κήπους και τις πισίνες υπάρχουν αρκετοί χώροι δεξιώσεων και εκδηλώσεων, αλλά και αθλοπαιδιών με μεγάλους χώρους πράσινου που η κατανάλωση του οικιακού πόσιμου νερού καθίσταται ασύμφορη. Επιτακτική ανάγκη για οικονομική υδροδότηση υφίσταται και για τη συντήρηση αγρόκηπων, θερμοκηπίων, φυτωρίων και κτημάτων στο χωριό και την ευρύτερη περιοχή στο Καπανδρίτι.

Η εταιρεία Δήμας έχει στη διάθεσή της σύγχρονο εξοπλισμό που περιλαμβάνει γεωτρύπανα διαφόρων μεγεθών και βάθους, αντλίες γεωθερμίας και αντλίες νερού, κρουστικά ή περιστροφικά γεωτρύπανα ανάλογα με το χώρο στον οποίο θα διενεργηθεί η γεώτρηση. Τα μηχανήματα και τα εργαλεία που χρησιμοποιεί η εταιρεία είναι αξιόπιστα καθώς κατασκευάζονται σε εργοστάσια καθιερωμένα στο χώρο των γεωτρήσεων στην Ευρώπη. Ο κατάλληλος εξοπλισμός της εταιρείας Δήμας, η συνέργεια του έμπειρου τεχνικό προσωπικού, και του άρτια καταρτισμένου επιστημονικού προσωπικού εξοπλίζει την εταιρεία με την ευχέρεια να παρέχει την καταλληλότερη και προσφορότερη κάθε φορά λύση, καλύπτοντας τις ανάγκες στο Καπανδρίτι αλλά και σε όποια άλλη περιοχή.

Βασικό κομμάτι πριν την έναρξη της όποιας γεώτρησης είναι η έκδοση άδειας ανόρυξης. Η εταιρεία μας φροντίζει για όλες εκείνες τις χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου να εκδοθεί η σχετική άδεια γεώτρησης. Οι πελάτες μας δεν χρειάζεται να εμπλακούν σε γραφειοκρατικές διαδικασίες με τις εκάστοτε αρμόδιες υπηρεσίες ή τον οικείο Δήμο που ανήκει το Καπανδρίτι. Οι επιφορτισμένοι με τα διαδικαστικά υπάλληλοι μας, αναλαμβάνουν τη συγκέντρωση και κατάθεση των δικαιολογητικών και την παρακολούθηση της εξέλιξης της αδειοδότησης, ώστε να αποφεύγονται οι καθυστερήσεις. Παράλληλα αναλαμβάνουμε να ανανεώσουμε υφιστάμενες άδειες αλλά και νομιμοποιήσουμε υπάρχουσες γεωτρήσεις.

Οι γεωλόγοι της εταιρείας είναι υπεύθυνοι για την εκπόνηση της γεωλογικής μελέτης του έργου αλλά και της οικονομικής μελέτης για να γνωρίζουν οι πελάτες εξ΄αρχής την τάξη μεγέθους του κόστους που απαιτείται για την ολοκλήρωση του έργου. Οι εξειδικευμένοι γεωλόγοι μας, θα σας προτείνουν την καλύτερη λύση ανάλογα με το χώρο σας, και τις ανάγκες σε υδροδότηση στο Καπανδρίτι όπως και σε κάθε περιοχή.

Η εταιρεία μας σας εγγυάται εξατομικευμένες λύσεις, με εξαιρετική σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής. Επίσης η εταιρεία Δήμας είναι παρούσα και για τη συντήρηση και επισκευή υπάρχουσας γεώτρησης ή συστήματος γεωθερμίας, συντήρηση των αντλιών και φροντίζει την παράταση ζωής ακόμα και σε παλιές γεωτρήσεις που μπορεί να διαθέτετε ήδη.

Καπανδρίτι - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στο Καπανδρίτι
Καπανδρίτι - Γεώτρηση νερού