Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Καβουριού Αττικής

Γεώτρηση στο Καβούρι Αττικής

Το Καβούρι είναι μια μικρή περιοχή της Αττικής την οποία επισκέπτεται μεγάλος μέρος του πληθυσμού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι γνωστή για την όμορφη παραλία της, τις πολυτελείς κατοικίες με πισίνα, τις βίλες, τις μεζονέτες και τα διάφορα μαγαζιά διασκέδασης. Οι απαιτήσεις για νερό των κατοίκων στο Καβούρι αυξάνονται συνεχώς με αποτέλεσμα να αναζητούν διάφορες λύσεις για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Η εταιρεία Δήμας με πολυετή πείρα στον τομέα των γεωτρήσεων προσφέρει τις υπηρεσίες της σε χαμηλό κόστος με επαγγελματισμό και αξιοπιστία. Το τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό μας διακρίνεται όχι μόνο για τις άριστες γνώσεις του, την τεχνική κατάρτιση αλλά και για την ευγένειά του.

Για την ανόρυξη μιας γεώτρησης στο Καβούρι είναι απαραίτητο να εκδοθεί πρώτα η νόμιμη άδεια. Η συγκέντρωση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών καθώς και η σύνταξη της γεωλογικής μελέτης που θα μπει στον φάκελο είναι μια πολύπλοκη διαδικασία την οποία αναλαμβάνει πλήρως η εταιρεία μας. Οι γεωλόγοι μας γνωρίζουν το γεωλογικό υπόβαθρο στο Καβούρι και πραγματοποιούν έρευνα για την εύρεση νερού προτού προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε εργασία.

Αφού εκδοθούν οι νόμιμες άδειες είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τις απαραίτητες εργασίες. Θα χρειαστούν περίπου 1 – 4 μέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της γεώτρησης. Η διάρκεια εξαρτάται από το βάθος της γεώτρησης, το είδος των πετρωμάτων, την ευκολία πρόσβασης και τη χρήση της γεώτρησης. Εμείς διαθέτουμε γεωτρύπανα για κάθε περίπτωση υδρογεώτρησης στο Καβούρι, κρουστικά ή περιστροφικά, κατάλληλα να διανοίξουν κάθε γεώτρηση. Για όσους διαθέτουν μικρό χώρο για τη γεώτρησή τους διαθέτουμε μικρά αθόρυβα γεωτρύπανα τα οποία με ευκολία μπορούν να εργαστούν σε πιλοτή ή υπόγειο.

Δύο πολύ σημαντικά στοιχεία για κάθε γεώτρηση είναι η επιλογή της αντλίας και της σωλήνωσης της γεώτρησης. Τα δύο αυτά στοιχεία εγγυόνται την καλή και μακρόχρονη λειτουργία της γεώτρησης στο Καβούρι χωρίς προβλήματα. Για την σωστή επιλογή της αντλίας και των σωλήνων πρέπει να λάβουμε υπόψιν διάφορους παράγοντες όμως την τελική απόφαση την παίρνουμε κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής γεώτρησης που πραγματοποιούμε.

Όλο και περισσότεροι κάτοικοι στο Καβούρι έχουν αρχίσει να επιλέγουν τις υπηρεσίες μας στον τομέα της γεωθερμίας. Με την εγκατάσταση ενός εναλλάκτη γεωθερμίας στην παλιά ή την καινούρια γεώτρηση μπορείτε να έχετε οικονομικά ψύξη και θέρμανση ανάλογα με την εποχή του χρόνου χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για λογαριασμούς ρεύματος και πετρέλαιο.

Η οικονομική κρίση των τελευταίων χρόνων μας έχει επηρεάσει όλους σε μεγάλο βαθμό με αποτέλεσμα να αναζητούμε τρόπους και λύσεις για πιο φθηνό νερό. Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των γεωτρήσεων αναλαμβάνουμε να φέρουμε στην περιοχή Καβούρι νερό σε χαμηλή τιμή. Επιπλέον αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες που χρειάζεται κάθε γεώτρηση όπως καθαρισμός και συντήρηση ή τη νομιμοποίησή της.

Καβούρι - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στο Καβούρι Αττικής
Καβούρι - Γεώτρηση νερού