Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Κερατέας

Γεώτρηση στην Κερατέα

Στην περιοχή της Κερατέα η ανάγκη για πηγή νερού σε χαμηλό κόστος είναι έντονη. Τη λύση έρχεται να δώσει η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας που με ταχύτητα, επαγγελματισμό και αξιοπιστία αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την ανόρυξη γεώτρησης.

Για την ανόρυξη μιας νόμιμης γεώτρησης είναι απαραίτητη η αδειοδότησή της από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Εμείς συγκεντρώνουμε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την γεώτρησή σας στην Κερατέα και συντάσσουμε πλήρη φάκελο με τη γεωλογική μελέτη, που έχει γίνει από γεωλόγο για την έκδοση άδειας. Επιπλέον αναλαμβάνουμε και τη νομιμοποίηση οποιασδήποτε παλιάς γεώτρησης στην Κερατέα.

    Μέσα στις παροχές που προσφέρει η εταιρεία μας πάντα με μικρό κόστος είναι οι παρακάτω:

  • Υπηρεσίες γεωθερμίας
  • Σωλήνωση και σωλήνες υδρογεώτρησης
  • Εύρεση νερού στην Κερατέα
  • Ανόρυξη γεώτρησης
  • Χαλίκωση και καθαρισμός γεώτρησης
  • Νομιμοποίηση παλαιάς γεώτρησης
  • Αντλίες γεώτρησης
  • Σύνταξη φακέλου για αδειοδότηση γεώτρησης

Οι γεωλόγοι μας έχοντας απόλυτη γνώση της γεωλογίας της Κερατέας μπορούν με ευκολία να βρουν που ακριβώς βρίσκεται ο υδροφόρος ορίζοντας για να αρχίσουν τις έρευνες για το καλύτερο σημείο όπου πρέπει να γίνει η ανόρυξη της γεώτρησης. Αφού γίνει αυτό τα γεωτρύπανα του τεχνικού μας προσωπικού ξεκινάνε τις διαδικασίες για το άνοιγμα της γεώτρησης.

Διαθέτουμε έναν μεγάλο αριθμό από γεωτρύπανα τα οποία μπορούν να φέρουν σε πέρας κάθε είδος γεώτρησης. Γεωτρύπανα μεγάλου βάθους που φτάνουν μέχρι τα 250μ είναι κατάλληλα για όποιον χρειάζεται να φτάσει βαθιά για να βρει νερό. Τα μικρά αθόρυβα γεωτρύπανα είναι κατάλληλα για γεωτρήσεις μικρότερου βάθους στην Κερατέα ακόμα και σε μικρούς χώρους όπως υπόγεια, γκαράζ ή πιλοτές.

Η όλη διαδικασία της γεώτρησης διαρκεί από 1 – 4 μέρες ανάλογα με το βάθος της υδρογεώτρησης, τα πετρώματα της περιοχής και τη χρήση της. Για να βρούμε το σωστό σημείο στο οποίο βρίσκεται το νερό χρησιμοποιούμε ειδικά μηχανήματα και κάνουμε δοκιμαστικές γεωτρήσεις.

Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια για τη σωστή λειτουργία της γεώτρησης στην Κερατέα είναι η επιλογή της αντλίας. Υπάρχουν πολλές αντλίες και οι βασικοί παράγοντες για την επιλογή της είναι το είδος της γεώτρησης, το βάθος και άλλα. Όμως το σημαντικότερο όλων είναι η εμπειρία την οποία διαθέτει και με το παραπάνω το προσωπικό μας.

Βασικό ρόλο παίζει και η επιλογή της σωστής σωλήνωσης για τη γεώτρηση. Το πάχος των σωλήνων, το υλικό κατασκευής και άλλα είναι κάποιες από τις παραμέτρους που πρέπει κάποιος να έχει υπόψιν πριν προχωρήσει στην τοποθέτηση των σωλήνων. Εμείς σας εγγυόμαστε σωστή επιλογή και τοποθέτηση σωλήνων στη γεώτρησή σας στην Κερατέα.

Για όσους ψάχνουν ένα οικονομικό τρόπο για να γεμίσουν την πισίνα τους ή να ποτίσουν τον κήπο τους στην Κερατέα η εταιρεία μας βρίσκεται κοντά σας για να σας προσφέρει κάθε υπηρεσία που σχετίζεται με την ανόρυξη της γεώτρησης. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για το πραγματικά χαμηλό κόστος των παροχών μας.

Κερατέα - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στην Κερατέα
Γεώτρηση νερού Κερατέας