Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Κηφισιάς

Γεώτρηση στην Κηφισιά

Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμα αναλαμβάνει γεωτρήσεις δειγματοληπτικές, άντλησης νερού και για χρήση γεωθερμίας σε ανοιχτούς χώρους σε μεγάλο βάθος αλλά και σε περιορισμένους χώρους και σε μικρά βάθη σε όλη την Αττική και συγκεκριμένα στην Κηφισιά.

Ο γεωτρητικός εξοπλισμός της εταιρείας μας περιλαμβάνει γεωτρύπανα διαφόρων ειδών και μεγεθών που μπορούν να διανοίξουν οπές σε διάφορα βάθη, αντλίες νερού, αντλίες για χρήση γεωθερμίας κλπ. Στην Κηφισιά οι γεωτρήσεις γίνονται κυρίως σε αυλές και κήπους και η χρήση τους έχει σκοπό την άντληση νερού και την αξιοποίηση της γεωθερμικής ενέργειας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εκπόνηση της μελέτης και την έκδοση της απαιτούμενης άδειας από το Δήμο Κηφισιάς, τη διάνοιξη της γεώτρησης, την τοποθέτηση των σωληνώσεων, την κάλυψη του περιβλήματος της γεώτρησης με χαλίκι και την εγκατάσταση των αντλιών νερού ή γεωθερμίας. Σε υπάρχουσες γεωτρήσεις αναλαμβάνει την ανανέωση της άδειας ή την νομιμοποίησή της, την εκβάθυνση ή των καθαρισμό τους καθώς και τη συντήρηση και επισκευή των αντλιών.

Με πείρα 50 ετών στο ενεργητικό μας η εταιρεία μας θεωρείται μία από τις κορυφαίες στο χώρο των γεωτρήσεων. Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας που περιλαμβάνει γεωτρύπανα κρουστικά και περιστροφικά, μηχανικά ή ηλεκτρικά, το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μας και η συνεργασία μας με έμπειρους γεωλόγους μας δίνουν τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε γεωτρήσεις όλων των βαθμών δυσκολίας στην Κηφισιά και σε όλη την Αττική.

Εάν επιθυμείτε τη διάνοιξη γεώτρησης στην Κηφισιά καλέστε την εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας. Θα σας απαλλάξουμε από τη γραφειοκρατία της έκδοσης άδειας γεώτρησης και θα σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που θα καλύψουν αποκλειστικά τις δικές σας ανάγκες.

Κηφισιά - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στην Κηφισιά
Κηφισιά - Γεώτρηση νερού