Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Κορίνθου

Γεώτρηση στην Κόρινθο

Η περιοχή της Κορίνθου παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια σημαντική οικιστική ανάπτυξη και προσελκύει όλο και περισσότερους κατοίκους. Επιπλέον διαθέτει πολλές αγροτικές εκτάσεις με διάφορες καλλιέργειες. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις λιγοστές βροχοπτώσεις των τελευταίων ετών έχουν οδηγήσει στην αύξηση των γεωτρήσεων στην περιοχή.

Η εταιρεία Δήμας με πολυετή ενασχόληση στον τομέα των γεωτρήσεων προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Κόρινθο και τις γύρω περιοχές. Έχουμε άριστη γνώση της γεωλογίας και της γεωμορφίας της περιοχής, κάτι που επιτρέπει στους γεωλόγους μας να βρουν με ακρίβεια τον υδροφόρο ορίζοντα και να προσδιορίσουν τη θέση που πρέπει να γίνει η γεώτρηση.

  Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας όλες τις εργασίες και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την ανόρυξη υδρογεωτρήσεων σε χαμηλές τιμές:

 • Κατάθεση φακέλου για την αδειοδότηση της γεώτρησης
 • Ανόρυξη γεώτρησης
 • Νομιμοποίηση παλαιάς γεώτρησης στην Κόρινθο
 • Εύρεση νερού
 • Εφαρμογή γεωθερμίας
 • Γεωτρύπανα τελευταίας τεχνολογίας
 • Σωλήνωση γεώτρησης
 • Επιλογή συστήματος άντλησης για γεώτρηση
 • Καθαρισμός γεώτρησης φθηνά

Οι εργασίες για την ανόρυξη της γεώτρησης μπορούν να ξεκινήσουν μόλις εκδοθεί η νόμιμη άδεια και συνήθως διαρκούν 1 – 4 μέρες. Οι γεωλόγοι μας έχουν πραγματοποιήσει ήδη την έρευνα για εύρεση νερού και πλέον ήμαστε σίγουροι για το σημείο που θα γίνει η γεώτρηση στην Κόρινθο. Επόμενο στάδιο είναι να μεταφερθούν όλα τα μηχανήματα στο χώρο εργασίας και να ξεκινήσει η ανόρυξη.

Τα γεωτρύπανα που διαθέτουμε είναι υπερσύγχρονα και μπορούν να σπάσουν ακόμα και τα πιο δύσκολα πετρώματα προκειμένου να φτάσουν στο νερό. Η μεγάλη γκάμα από γεωτρύπανα που έχουμε στη διάθεσή μας επιτρέπει να εξυπηρετήσουμε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις ανόρυξης γεώτρησης στην Κόρινθο. Γεωτρήσεις που φτάνουν τα 250μ αλλά και γεωτρήσεις σε μικρούς χώρους όπως γκαράζ ή πιλοτή είναι για εμάς παιχνίδι.

Η εγκατάσταση της σωστής αντλίας είναι ζωτικής σημασίας για την καλή λειτουργία της γεώτρησης που θα δίνει ποιοτικό νερό για χρόνια. Λαμβάνοντας υπόψιν όλους τους παράγοντες και τις προδιαγραφές, όμως πάντα χάρη στην εμπειρία μας μπορούμε να επιλέξουμε τη σωστή αντλία για την υδρογεώτρηση στην Κόρινθο. Ταυτόχρονα μπορούμε να εγκαταστήσουμε και έναν εναλλάκτη γεωθερμίας ο οποίος προσφέρει κλιματισμό το καλοκαίρι και θέρμανση το χειμώνα.

Η επιλογή σωστού συστήματος σωλήνωσης, δηλαδή υλικών κατασκευής, πάχους σωλήνων και διαμέτρου παίζει βασικό ρόλο στην επιτυχία της γεώτρησης. Για να είμαστε σίγουροι για τη δυναμικότητα της γεώτρησης πραγματοποιούμε μια δοκιμαστική άντληση η οποία μας δίνει όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε. Έτσι πλέον έχοντας όλα τα δεδομένα μπορούμε με σιγουριά να τοποθετήσουμε τους σωστούς σωλήνες στη γεώτρησή σας στην Κόρινθο.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα έχετε με την ανόρυξη γεωτρήσεων μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για να σας προσφέρουμε λύσεις με αποτέλεσμα και με μικρό κόστος. Η μακροχρόνια λειτουργία της γεώτρησης εξαρτάται και από τη σωστή συντήρηση που της κάνετε. Οπότε μην αμελείτε αυτή τη διαδικασία!

Κόρινθος - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στην Κόρινθο
Κόρινθος - Γεώτρηση νερού