Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Λαγονησίου

Γεώτρηση στο Λαγονήσι

Οι εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας με πολυετή δράση στο χώρο της ανόρυξης γεωτρήσεων επεκτείνει την περιοχή δραστηριοτήτων της και στο Λαγονήσι. Με άριστα εκπαιδευμένο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες που είναι απαραίτητες για την ανόρυξη της γεώτρησης στην περιοχή του Λαγονησίου καθώς και τη γραφειοκρατεία που τη συνοδεύει.

Γιατί χρειάζομαι γεώτρηση

Το νερό είναι ένα φυσικό αγαθό στο οποίο θα πρέπει όλοι μας να έχουμε ελεύθερη πρόσβαση. Δυστυχώς οι μεγάλες απαιτήσεις που υπάρχουν την περίοδο του καλοκαιριού για το πότισμα των κήπων, το γέμισμα πισίνας και άλλα έχουν σαν αποτέλεσμα το νερό του δικτύου της ύδρευσης να μην επαρκεί στο Λαγονήσι. Επιπλέον το όλο και αυξανόμενο κόστος που έχει το νερό πολλές φορές κάνει απαγορευτική τη χρήση του. Τη λύση τη δίνει η εταιρεία Δήμας παρέχοντας νερό σε οικονομικές τιμές εύκολα και γρήγορα.

Διαδικασία γεώτρησης στο Λαγονήσι

Για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε την ανόρυξη της γεώτρησης στο Λαγονήσι είναι απαραίτητο να έχουμε πάρει αδειοδότηση από την αρμόδια υπηρεσία. Η εταιρεία Δήμας σας διευκολύνει αναλαμβάνοντας αυτή να συγκεντρώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, να κάνει τη γεωλογική μελέτη και να τα καταθέσει απαλλάσσοντάς σας από κάθε αναστάτωση.

Αφού λοιπόν έχουμε πάρει την άδεια, και η γεώτρηση στο Λαγονήσι είναι νόμιμη μπορούμε πλέον να αρχίσουμε τις εργασίες. Συνήθως η διαδικασία έχει διάρκεια 1 – 4 μέρες κάτι που εξαρτάται από το βάθος της γεώτρησης, τη γεωμορφία της περιοχής, το είδος πετρωμάτων που έχουμε, το υπέδαφος, τη διάμετρο της γεώτρησης, την προσβασιμότητα που έχει το σημείο γεώτρησης και άλλα.

Μεγάλη σημασία πρέπει να δώσουμε στη χαλίκωση της γεώτρησης, την τοποθέτηση της σωστής αντλίας καθώς και τη σωλήνωση. Για την επιτυχημένη και μακροχρόνια λειτουργία της γεώτρησης στο Λαγονήσι οι παράμετροι αυτοί παίζουν κύριο ρόλο και η εμπειρία που έχουμε μας επιτρέπει να κάνουμε σωστές και επιτυχημένες επιλογές.

Τιμές γεώτρησης

Αν αγχώνεστε για το κόστος της γεώτρησής σας στο Λαγονήσι σας ενημερώνουμε πως πιο φτηνά και ποιοτικά από εμάς δε θα βρείτε. Όλες μας οι υπηρεσίες είναι σε πολύ χαμηλές τιμές έτσι ώστε να μπορούν όλοι να τις απολαύσουν. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε οικονομικά τις παροχές της εταιρείας Δήμας έτσι ώστε όλοι να μπορούν να χαίρονται το νερό όποτε το χρειάζονται.

Οι υπηρεσίες μας στο Λαγονήσι

Για όσους μένουν στο Λαγονήσι έχουμε να προσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες η οποίες καλύπτουν απόλυτα τόσο όποιον έχει παλαιά γεώτρηση όσο και όποιον θέλει να φτιάξει μία καινούρια.

  • Έκδοση άδεια γεώτρησης
  • Υπηρεσίες γεωθερμίας
  • Μελέτες για ανόρυξη γεώτρησης
  • Καθαρισμός και συντήρηση γεωτρήσεων στο Λαγονήσι
  • Σωλήνωση γεώτρησης
  • Χαλίκωση γεώτρησης
  • Νομιμοποίησης παλαιάς γεώτρησης
  • Γεώτρηση σε μικρούς χώρους
  • Επώνυμες αντλίες γεώτρησης


Λαγονήσι - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στο Λαγονήσι
Λαγονήσι - Γεώτρηση νερού