Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Λαυρίου

Γεώτρηση στο Λαύριο

Με αξιοπιστία, υπευθυνότητα και χαμηλές τιμές η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας αναλαμβάνει την ανόρυξη γεωτρήσεων στην περιοχή του Λαυρίου. Η πείρα και η εμπειρία που διαθέτουμε, σε συνδυασμό με το μεγάλο πελατολόγιό μας που περιλαμβάνει δήμους, επαγγελματίες και ιδιώτες αποτελεί την καλύτερη απόδειξη της άριστης δουλειάς που κάνουμε.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας με επιτυχία την ανόρυξη κάθε γεώτρησης στο Λαύριο. Οι γεωλόγοι της εταιρείας μας γνωρίζουν άριστα τη γεωλογία της περιοχής και κάνουν την απαραίτητη έρευνα για την εύρεση νερού στην περιοχή σας. Παράλληλα η εμπειρία που διαθέτουμε μας επιτρέπει να διαλέξουμε σωστά και με ευστοχία τα κατάλληλα υλικά για τη σωλήνωση της γεώτρησης αλλά και την αντλία γεώτρησης νερού.

Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε περιλαμβάνει κρουστικά και περιστροφικά γεωτρύπανα κατάλληλα να ανοίξουν υδρογεώτρηση νερού σε μικρούς (γκαράζ, πιλοτή, υπόγειο) ή μεγάλους χώρους στο Λαύριο. Ακόμα για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες διαθέτουμε αθόρυβα γεωτρύπανα τα οποία μπορούν με ευκολία να δουλέψουν σε κάποιον εσωτερικό χώρο χωρίς να προκαλείται όχληση στους κατοίκους.

Για όσους εκτός από νερό σε χαμηλό κόστος ενδιαφέρονται να έχουν θέρμανση και κλιματισμό φθηνά η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες για την εκμετάλλευση της γεωθερμίας στο Λαύριο. Συνεργαζόμαστε με μηχανολόγους εξειδικευμένους στον τομέα της γεωθερμίας οι οποίοι αποτελούν εγγύηση για το αποτέλεσμα της εγκατάστασης του συστήματος γεωθερμίας στο σπίτι σας.

Επιπλέον μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρεία μας για την διεκπεραίωση και τη συγκέντρωση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών για την ανόρυξη της γεώτρησης στο Λαύριο. Αναλαμβάνουμε να ασχοληθούμε με όλη τη γραφειοκρατεία που συνδέεται με το άνοιγμα μιας γεώτρησης γνωρίζοντας σε βάθος όλη τη νομοθεσία ώστε με νομιμότητα να ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανόρυξη της γεώτρησης.

Ένα ακόμα σημαντικό κομμάτι στο οποίο δραστηριοποιείται η εταιρεία μας είναι η συντήρηση και ο καθαρισμός της υπάρχουσας γεώτρησης. Οι διαδικασίες αυτές είναι απαραίτητες ώστε να λειτουργεί σωστά και χωρίς προβλήματα η υπάρχουσα γεώτρηση και να καλύπτει τις ανάγκες σε νερό στους πελάτες μας στο Λαύριο.

Καθώς η τιμή του νερού ολοένα και αυξάνεται πολλοί είναι αυτοί που στρέφονται στην εταιρεία μας για την ανόρυξη μιας υδρογεώτρησης στο Λαύριο. Για να καλυφθούν οι ανάγκες σε νερό σε εξοχικά, σπίτια, βίλες και πισίνες με τρόπο οικονομικό είναι πλέον απαραίτητη η ανόρυξη μιας γεώτρησης. Η εταιρεία μας με αξιοπιστία και επαγγελματισμό αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες ώστε να απολαύσετε εσείς ένα από τα πιο βασικά αγαθά: το νερό.

Λαύριο - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στο Λαύριο
Λαύριο - Γεώτρηση νερού