Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Λουτρακίου

Γεώτρηση στο Λουτράκι

Το Λουτράκι είναι γνωστό τουριστικό θέρετρο το οποίο πολλοί επιλέγουν για τα ιαματικά λουτρά του, το καζίνο και την παραλία του. Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία καθώς και υπερπολυτελείς βίλες ή μεζονέτες οι οποίες διαθέτουν πισίνα. Οι ανάγκες των παραπάνω καθώς και πολλών άλλων σε νερό είναι αυξημένες, με αποτέλεσμα να ξοδεύονται πολλά χρήματα στην ύδρευση. Για όποιον επιθυμεί να έχει νερό σε χαμηλές τιμές, όποτε το θέλει, χωρίς διακοπές πρέπει να απευθυνθεί στην εταιρεία Δήμας που δραστηριοποιείται στην ανόρυξη γεωτρήσεων.

Οι γεωλόγοι μας έχουν μελετήσει λεπτομερώς τα πετρώματα της περιοχής και μπορούν με ακρίβεια να βρουν το σημείο που βρίσκεται το νερό στο Λουτράκι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί έτσι οι εργασίες για την ανόρυξη της γεώτρησης μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα χωρίς καμία χρονοτριβή. Η μελέτη της γεώτρησης μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά προσκομίζονται στην αρμόδια υπηρεσία η οποία εγκρίνει την άδεια της γεώτρησης. Παράλληλα η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη νομιμοποίηση παλαιών γεωτρήσεων σε πολύ χαμηλό κόστος.

Οι εφαρμογή της γεωθερμίας είναι ένας άλλος τομέας της ενασχόλησής μας. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους μηχανολόγους γεωθερμίας για να εγκαταστήσουμε στη γεώτρησή σας στο Λουτράκι τον κατάλληλο εναλλάκτη γεωθερμίας. Σκοπός του είναι να ανταλλάσσει τη σταθερή θερμοκρασία του υπεδάφους με αυτή του εξωτερικού περιβάλλοντος παρέχοντας έτσι θέρμανση το χειμώνα και κλιματισμό το καλοκαίρι.

Πολλές φορές σε παλιές γεωτρήσεις στο Λουτράκι το νερό που βγαίνει είναι θολό και χαμηλής ποιότητας. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται άμεσα συντήρηση. Κατά τη διαδικασία του καθαρισμού απομακρύνονται από τους πόρους των πετρωμάτων η άμμος και οι πέτρες που έχουν εισέλθει και έτσι το νερό μας είναι και πάλι καθαρό. Το κόστος των εργασιών είναι μικρό και είναι σημαντικό να γίνονται συχνά για να διασφαλιστεί νερό ποιότητας.

Τα γεωτρύπανα που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας και το προσωπικό μας γνωρίζει άριστα τη χρήση του. Ανάλογα με το είδος του πετρώματος καθώς και το βάθος της υδρογεώτρησης στο Λουτράκι χρησιμοποιούμε το κατάλληλο γεωτρύπανο. Έτσι για μικρά βάθη έχουμε αθόρυβα γεωτρύπανα τα οποία μπορούν να δουλέψουν ακόμα και σε πιλοτές ή γκαράζ ενώ για μεγάλα έχουμε γεωτρύπανα που μπορούν να φτάσουν τα 250 μέτρα.

Η επιλογή των σωστών σωλήνων είναι υψίστης σημασίας για τη μακροχρόνια λειτουργία της γεώτρησης στο Λουτράκι. Το υλικό των σωλήνων, η διάμετρος και το πάχος διαφέρουν ανάλογα με τη χρήση της γεώτρησης, το βάθος κ.α. Είναι πολύ σημαντικό να επιλεχθεί ο σωστός τύπος σωλήνωσης για τη γεώτρησή σας, για αυτό εμπιστευτείτε τους ειδικούς της εταιρείας μας.

Ένας άλλο σημείο σημασίας είναι η αντλία. Το σύστημα άντλησης που θα επιλεγεί θα πρέπει να ανταπεξέλθει στα χαρακτηριστικά της γεώτρησης και να μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες που πελάτη. Η επιλογή της αντλίας για το Λουτράκι γίνεται αφού πραγματοποιήσουμε δοκιμαστική άντληση η οποία θα μας δώσει σαφή εικόνα για τη λειτουργία της γεώτρησης.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τη γεώτρησή σας μη διστάστε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Λουτράκι - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στο Λουτράκι
Λουτράκι - Γεώτρηση νερού