Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Λυκόβρυσης

Γεώτρηση στη Λυκόβρυση

Η περιοχή της Λυκόβρυσης τα τελευταία χρόνια προσελκύει όλο και περισσότερους κατοίκους οι οποίοι θέλουν να απομακρυνθούν από το κέντρο της πόλης. Όμως οι υποδομές της περιοχής δεν επαρκούν με αποτέλεσμα να εμφανίζονται προβλήματα στην καλή υδροδότηση ειδικά για όσους έχουν βίλες ή μεζονέτες με πισίνες. Η εταιρεία Δήμας εδώ και δεκαετίες αναλαμβάνει την ανόρυξη γεωτρήσεων σε χαμηλές τιμές στη Λυκόβρυση.

Η ολοκλήρωση της διάνοιξης της γεώτρησης στη Λυκόβρυση χρειάζεται 1 – 4 μέρες ανάλογα με το είδος, το βάθος και τα πετρώματα της περιοχής. Όμως το πρώτο που πρέπει να γίνει πριν ξεκινήσουν οι εργασίες είναι η αδειοδότηση της γεώτρησης. Εμείς καταθέτουμε τον πλήρη φάκελο που περιέχει όλα τα δικαιολογητικά όπως και τη μελέτη για την εύρεση νερού που πραγματοποιούν οι γεωλόγοι μας. Επιπλέον αναλαμβάνουμε τη νομιμοποίηση κάθε παλαιάς γεώτρησης στη Λυκόβρυση.

Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια κάθε γεώτρησης είναι το είδος των σωλήνων που θα χρησιμοποιήσουμε. Ο τύπος της σωλήνωσης εξαρτάται από τη χρήση της υδρογεώτρησης στη Λυκόβρυση, το βάθος, το είδος των πετρωμάτων και άλλα. Υπάρχουν διάφορα υλικά κατασκευής για τους σωλήνες όπως PVC ή ανοξείδωτοι αλλά και αυτοί διαφέρουν ως προς τη διάμετρο και το πάχος των τοιχωμάτων. Εμείς χάρη στην εμπειρία μας τοποθετούμε το κατάλληλο είδος σωλήνωσης με επιτυχία και ασφάλεια.

Τα γεωτρύπανα που χρησιμοποιούμε για την ανόρυξη της γεώτρησης στη Λυκόβρυση είναι τελευταίας τεχνολογίας και μπορούν να φτάσουν μέχρι τα 250 μέτρα βάθος. Ανάλογα με τη χρήση της γεώτρησης αλλά και το γεωλογικό υπέδαφος χρησιμοποιούμε τον κατάλληλο τύπο γεωτρύπανου ώστε όλα να κυλήσουν άψογα. Ειδικά για όσους έχουν μικρό χώρο όπως πιλοτή ή υπόγειο για να γίνει η γεώτρηση διαθέτουμε γεωτρύπανα μικρού βάθους τα οποία είναι και αθόρυβα.

Η επιλογή του σωστού τύπου αντλίας για την υδρογεώτρηση στη Λυκόβρυση είναι ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία της. Η τελική απόφαση για το είδος της αντλίας την παίρνουμε αφού πραγματοποιήσουμε δοκιμαστική άντληση και δούμε τη δυναμικότητα της γεώτρησης. Τότε και μόνο τότε χάρη στην εμπειρία μας μπορούμε με σιγουριά να επιλέξουμε και να τοποθετήσουμε το σωστό σύστημα άντλησης.

Πολλοί είναι πλέον αυτοί που επιλέγουν να εγκαταστήσουν στη γεώτρησή τους εναλλάκτη γεωθερμίας στη Λυκόβρυση. Εμείς συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους μηχανικούς γεωθερμίας για να σας προσφέρουμε θέρμανση το χειμώνα και ψύξη το καλοκαίρι σε χαμηλές τιμές χωρίς να χρειάζεται να έχετε μεγάλα έξοδα.

Ο επαγγελματισμός μας και οι φιλικές τιμές, η ποιότητα της εργασίας και η αξιοπιστία είναι που μας έχουν φέρει πρώτους στις προτιμήσεις σας. Η επιμέλεια η οποία δείχνουμε σε κάθε νέα γεώτρηση αλλά και στον καθαρισμό της παλαιάς γεώτρησης στη Λυκόβρυση είναι που μας έχουν κάνει να είμαστε οι κορυφαίοι του είδους μας.

Λυκόβρυση - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στη Λυκόβρυση
Λυκόβρυση - Γεώτρηση νερού