Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Μαλεσίνας Φθιώτιδας

Γεώτρηση στη Μαλεσίνα

Αν αναζητάτε μια αξιόπιστη και πολύ οικονομική λύση για τη διάνοιξη γεώτρησης για υδροδότηση ή για εκμετάλλευση γεωθερμικής ενέργειας στην περιοχή της Μαλεσίνας Φθιώτιδας, τότε απευθυνθείτε άμεσα στην εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας. Διαθέτουμε το έμπειρο προσωπικό, την απαραίτητη τεχνογνωσία και το σύγχρονο εξοπλισμό που θα σας δώσει τη λύση για κάθε είδους γεώτρηση. Το άρτια καταρτισμένο συνεργείο μας διατηρεί σταθερή συνεργασία με εξειδικευμένο γεωλόγο, για ακόμη καλύτερες μελέτες και αποτελέσματα.

Αναλαμβάνουμε την έκδοση της ειδικής άδειας που απαιτείται πριν την διάνοιξη της γεώτρησης. Αυτή αποτελείται από διάφορα έγγραφα και δικαιολογητικά, όπως π.χ. τοπογραφικό διάγραμμα του οικοπέδου ή της κατοικίας που θα πραγματοποιηθεί η γεώτρηση, γεωτεχνικές και γεωλογικές μελέτες των εδαφών και των υδάτινων πόρων της περιοχής, βεβαίωση από το Δήμο της Μαλεσίνας και άλλα παρόμοια. Βασικός στόχος των υπηρεσιών μας είναι να σας απαλλάσσουμε από κάθε χρονοβόρα γραφειοκρατική διαδικασία, ενώ παράλληλα σας παρέχουμε αξιόπιστες επιστημονικές μελέτες και συμβουλές. Όλα αυτά στις καλύτερες τιμές σε όλο το Νομό Φθιώτιδας!

Η εταιρεία Δήμας αναλαμβάνει το άνοιγμα γεωτρήσεων άντλησης υδάτων ή άλλου τύπου εδώ και πάνω από μισό αιώνα. Η έδρα μας βρίσκεται στο Κορωπί Αττικής, όμως μεταφέρουμε κατόπιν συνεννόησης τον εξοπλισμό μας στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας για τις ανάγκες της γεώτρησής σας. Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας περιλαμβάνει γεωτρύπανα διαφόρων μεγεθών, αντλίες νερού, συστήματα γεωθερμίας κλπ. Έτσι, οι έμπειροι χειριστές μας πραγματοποιούν έργα γεώτρησης κάθε είδους, ανεξάρτητα από την έκταση του σημείου του ανοίγματος. Αναλαμβάνουμε με επιτυχία διανοίξεις σε περιορισμένους χώρους, όπως σε αυλές, σε υπόγειους χώρους και σε γκαράζ. Για τους εσωτερικούς χώρους χρησιμοποιούμε αθόρυβα, ηλεκτρικά γεωτρύπανα, που εξειδικεύονται στο άνοιγμα του εδάφους χωρίς να προκαλούν βλάβες στο οίκημα.

Αν προγραμματίζετε άμεσα την δημιουργία γεώτρησης στο οικόπεδο, στο θερμοκήπιο ή στην αυλή σας στην περιοχή της Μαλεσίνας Φθιώτιδας, τότε επικοινωνήστε με την εταιρία γεωτρήσεων Δήμας. Θα ακούσουμε τις ανάγκες σας και κατόπιν αυτοψίας θα σας προτείνουμε την βέλτιστη λύση στην καλύτερη τιμή. Γνωρίστε σήμερα την εταιρία γεωτρήσεων Δήμας!

Μαλεσίνα - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στη Μαλεσίνα
Μαλεσίνα - Γεώτρηση νερού