Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις - Μαραθώνας

Γεώτρηση στον Μαραθώνα

Η εταιρεία Δήμας έχει παρουσία στο χώρο των γεωτρήσεων από το 1958. Η πολύχρονη εμπειρία της, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της και ο σύγχρονος εξοπλισμός της, έχουν οδηγήσει στην καθιέρωσή της στο χώρο των γεωτρήσεων. Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στο Κορωπί Αττικής, όμως έχει τη δυνατότητα να μετακινεί τον εξοπλισμό της και το σύνολο του στόλου της σε άλλες περιοχές, όπως στην περιοχή του Μαραθώνα. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ποικίλα έργα γεώτρησης, όπως ανόρυξη, διάνοιξη, χαλίκωση, εκβάθυνση αλλά και επισκευή και συντήρηση υπαρχουσών γεωτρήσεων και εγκαταστάσεων γεωθερμίας, παρέχοντας τις καλύτερες λύσεις ανά περίπτωση.

Η σημερινή οικονομική συγκυρία και οι ανάγκες για οικονομική υδροδότηση στο Μαραθώνα είναι επιτακτική. Στο Μαραθώνα και στην ευρύτερη περιοχή πέραν των κατοικιών με τις μεγάλες αυλές και τους κήπους, υπάρχουν καλλιεργήσιμες εκτάσεις με μεγάλες ανάγκες για πότισμα όπως πολλά περιβόλια, θερμοκήπια και φυτώρια. Η γεώτρηση θεωρείται επιβεβλημένη για τους επαγγελματίες αγρότες της περιοχής του Μαραθώνα, αλλά ακόμα και για εκείνους που ασχολούνται ερασιτεχνικά διατηρώντας ένα μικρότερο περιβόλι.

Πριν την έναρξη της γεώτρησης είναι απαραίτητη η έκδοση άδειας ανόρυξης, για το λόγο αυτό η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου να εκδοθεί η σχετική άδεια γεώτρησης. Δεν χρειάζεται να εμπλακείτε σε γραφειοκρατικές διαδικασίες με τις αρμόδιες υπηρεσίες και τον οικείο Δήμο του Μαραθώνα. Το προσωπικό μας είναι επιφορτισμένο για τη συγκέντρωση, την υποβολή των δικαιολογητικών και την παρακολούθηση της εξέλιξης της έκδοσης άδειας γεώτρησης, ώστε να αποφεύγονται καθυστερήσεις. Επίσης μπορούμε ενεργήσουμε για να ανανεώσετε υφιστάμενες άδειες αλλά και νομιμοποιήσετε υπάρχουσες γεωτρήσεις.

Οι γεωλόγοι της εταιρείας είναι αρμόδιοι για την εκπόνηση της γεωλογικής μελέτης και της οικονομικής μελέτης, έτσι μπορείτε να γνωρίζετε εξαρχής το κόστος του έργου της γεώτρησης. Επίσης θα σας προτείνουν την καλύτερη λύση καθώς γνωρίζουν τις ανάγκες στην περιοχή του Μαραθώνα. Αφού ολοκληρωθεί η μελέτη και ληφθεί η ειδική άδεια για τη γεώτρηση ξεκινούν οι εργασίες ανόρυξης. Τα στάδια που ακολουθούνται είναι τα παρακάτω: διάνοιξη οπής, σωλήνωση με σωλήνες πλαστικούς, χαλύβδινους ή ανοξείδωτους, χαλίκωση με χαλίκι από ποτάμι ώστε να λειτουργεί ως φίλτρο από τη λάσπη και ακολουθεί η εγκατάσταση των αντλιών νερού.

Εάν σκέφτεστε την προοπτική της γεώτρησης μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, γιατί η εταιρεία Δήμας με την πείρα, την τεχνογνωσία και το δυναμικό που διαθέτει, μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη λύση, ανεξάρτητα από το βάθος της γεώτρησης ή τη δυσκολία , αφού διαθέτει εξοπλισμό που μπορεί να φτάσει μέχρι τον υδροφόρο ορίζοντα. Σας εγγυόμαστε την επιτυχία της γεώτρησης και ότι θα αντέξει για πολλά χρόνια καθώς χρησιμοποιούμε μόνο άριστης ποιότητας υλικά.

Μαραθώνας - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στον Μαραθώνα
Μαραθώνας - Γεώτρηση νερού