Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Αμαρουσίου

Γεώτρηση στο Μαρούσι

Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας δραστηριοποιείται εδώ και 50 χρόνια στην περιοχή του Μαρουσίου παρέχοντας οικονομική και εύκολη πρόσβαση στους κατοίκους του στο σημαντικότερο αγαθό, το νερό. Ανοίγουμε γεωτρήσεις σε όλο το Μαρούσι γρήγορα και με επαγγελματισμό δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους να καλύψουν τις ανάγκες τους σε τρεχούμενο.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουμε αναπτύξει όλα τα χρόνια της δράσης μας, μας έχουν κατατάξει στους κορυφαίους του είδους μας στο Μαρούσι. Εκτός από τις γεωτρήσεις προσφέρουμε υπηρεσίες γεωθερμίας συνεργαζόμενοι με ειδικούς μηχανολόγους που ειδικεύονται στη γεωθερμία.

Το προσωπικό μας έχοντας άριστη γνώση του τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμού γεωτρήσεων όπως γεωτρύπανα μεγάλου βάθους ή μικρών διαστάσεων, αντλίες, κοπίδια και πολλά άλλα έρχεται στο χώρο σας και με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και χαμηλές τιμές παρέχει τις υπηρεσίες του. Παράλληλα μπορεί να επιλέξει σωστά για εσάς και τις ανάγκες σας τα κατάλληλα υλικά για τη σωλήνωση της υδρογεώτρησης στο Μαρούσι καθώς και το πάχος των σωλήνων και τις αντλίες.

Τέλος για να σας απαλλάξουμε από τη γραφειοκρατία το προσωπικό μας αναλαμβάνει να καταθέσει για εσάς τον πλήρη φάκελο της γεώτρησης ο οποίος περιλαμβάνει τα δικαιολογητικά, τη γεωλογική μελέτη και ότι άλλο προβλέπεται.

    Στις υπηρεσίες μας για το Μαρούσι συγκαταλέγονται οι εξής παροχές:

  • Μελέτη για γεώτρηση νερού
  • Έκδοση άδειας
  • Γεώτρηση σε μικρούς και μεγάλους χώρους
  • Γεωθερμία
  • Σωλήνωση γεώτρησης στο Μαρούσι
  • Καθαρισμός και συντήρηση υδρογεώτρησης
  • Έρευνα για εύρεση νερού


Στον εξοπλισμό μας διαθέτουμε γεωτρύπανα τα οποία μπορούν να ανορύξουν γεώτρηση ακόμα και σε περιορισμένο χώρο στο Μαρούσι. Τα γεωτρύπανα μικρού χώρου απευθύνονται σε όσους θέλουν να ανοίξουν τη γεώτρησή τους σε γκαράζ, πιλοτή ή υπόγειο. Το συνεργείο μας χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό μπορεί να δώσει λύση σε όσους διαθέτουν μικρούς χώρους για τη διάνοιξη της γεώτρησης νερού στο Μαρούσι.

Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας βρίσκεται κοντά σε παλιούς και νέους πελάτες οι οποίοι θέλουν να συντηρήσουν είτε να πραγματοποιήσουν εκβάθυνση της ήδη υπάρχουσας γεώτρησης στο Μαρούσι. Οι διαδικασίες αυτές είναι απαραίτητες αν θέλουμε να έχουμε καθαρό νερό το οποίο θα ρέει άφθονο.

Το ευρύ πελατολόγιό μας στο Μαρούσι και όχι μόνο είναι η καλύτερη απόδειξη της άριστης δουλειάς που κάνουμε. Φροντίζουμε να κρατάμε χαμηλά τις τιμές μας και ψηλά την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Βρισκόμαστε δίπλα σας για ότι μας χρειαστείτε και σας παρέχουν παροχές προδιαγραφών. Για να ενημερωθείτε για τις οικονομικές μας τιμές απλά επικοινωνήστε μαζί μας.

Μαρούσι - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στο Μαρούσι
Μαρούσι - Γεώτρηση νερού