Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Μελισσίων

Γεώτρηση στα Μελίσσια

Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας δραστηριοποιείται τα τελευταία 50 χρόνια στην ανόρυξη γεωτρήσεων στα Μελίσσια. Με άμεση εξυπηρέτηση, υπευθυνότητα και φιλικές τιμές αναλαμβάνουμε εξ' ολοκλήρου όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τη νόμιμη ανόρυξη της γεώτρησής σας.

Η αδειοδότηση της γεώτρησης στα Μελίσσια Αττικής αποτελεί το βασικό μας μέλημα πριν ξεκινήσουν οι διαδικασίες διάνοιξης. Εμείς αναλαμβάνουμε να συγκεντρώσουμε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να συντάξουμε τον πλήρη φάκελο της γεώτρησής σας. Οι γεωλόγοι μας χρησιμοποιώντας ειδικά μηχανήματα βρίσκουν τον υδροφόρο ορίζοντα και ασχολούνται με την έρευνα για την εύρεση νερού.

Στη συνέχεια το τεχνικό μας προσωπικό, το οποίο διαθέτει μεγάλη πείρα στην ανόρυξη γεωτρήσεων, αναλαμβάνει το μηχανικό κομμάτι. Διαθέτουμε μια μεγάλη σειρά από γεωτρύπανα τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις στα Μελίσσια. Με μικρά και αθόρυβα γεωτρύπανα μπορούμε να εργαστούμε σε πιλοτές, γκαράζ ή υπόγεια φτάνοντας μέχρι τα 250μ ενώ τα μεγάλα μας γεωτρύπανα φτάνουν τα 750μ.

Επόμενο στάδιο είναι η επιλογή της αντλίας και των σωληνώσεων για την γεώτρηση νερού στα Μελίσσια. Η εμπειρία μας στον τομέα των υδρογεωτρήσεων μας επιτρέπει να κάνουμε 100% επιτυχημένες επιλογές στον τύπο αντλίας νερού και των σωληνώσεων που χρειάζονται. Διαθέτουμε αντλίες των μεγαλύτερων κατασκευαστών τις οποίες τοποθετούμε με ασφάλεια εμείς οι ίδιοι.

Μια τελευταία απαραίτητη διαδικασία πριν την λειτουργία της γεώτρησης είναι η χαλίκωσή της. Κατά τη διάρκεια της χαλίκωσης απομακρύνονται όλα τα υπολείμματα που βρίσκονται στον πυθμένα της γεώτρησης στα Μελίσσια. Αυτά συνήθως είναι άμμος και χαλίκια τα οποία προκαλούν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της γεώτρησης.

Τέλος αφού ελεγχθούν όλοι οι παράμετροι και σιγουρευτούμε πως τα τοιχώματα της γεώτρησης είναι σταθερά σας παραδίδουμε τη γεώτρηση στα Μελίσσια έτοιμη προς χρήση. Η όλη διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από 1 – 4 μέρες ανάλογα με το υπέδαφος και τα πετρώματα που βρίσκονται στην περιοχή.

Εκτός από τις υπηρεσίες γεώτρησης συνεργαζόμαστε με ειδικούς καταξιωμένους μηχανικούς γεωθερμίας για να σας φέρουμε οικονομικά θέρμανση και κλιματισμό στο σπίτι σας στα Μελίσσια. Με την εγκατάσταση ενός ειδικού εναλλάκτη γεωθερμίας εξισορροπούμε τη σταθερή θερμοκρασία του υπεδάφους με αυτή του σπιτιού σας.

Τέλος για όλους όσους διαθέτουν παλιά γεώτρηση στα Μελίσσια μπορούμε να αναλάβουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τη νομιμοποίησή της. Ταυτόχρονα κάνουμε συντήρηση και καθαρισμό της γεώτρησής σας ώστε αυτή να λειτουργεί και πάλι χωρίς προβλήματα. Πολύ συχνά οι παλιές γεωτρήσεις εμφανίζουν λάσπη στο νερό με αποτέλεσμα να μειώνεται η ποιότητά του και να μην είναι πόσιμο. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο να γίνεται συχνά συντήρηση της γεώτρησης σας.

Η εταιρεία υδοργεωτρήσεων Δήμας βρίσκεται δίπλα σας όποια στιγμή και αν τη χρειαστείτε και με αξιοπιστία θα σας λύσουμε όλες σας τις απορίες σχετικά με την ανόρυξη γεώτρησης στα Μελίσσια. Σκοπός μας είναι να χτίσουμε σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες μας οι οποίες βασίζονται στην άψογη εξυπηρέτηση, τις ποιοτικές υπηρεσίες και τις σωστές τιμές.

Μελίσσια - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στα Μελίσσια
Μελίσσια - Γεώτρηση νερού