Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Ναυπλίου

Γεώτρηση στο Ναύπλιο

Η εταιρεία Δήμας που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία 50 χρόνια στο χώρο των γεωτρήσεων πλέον προσφέρει τις υπηρεσίες της και στο Ναύπλιο. Το Ναύπλιο με τα πανέμορφα σπίτια, τι βίλες και τις μεζονέτες με πισίνα έχει μεγάλες ανάγκες σε νερό οι οποίες πολλές φορές δεν μπορούν να καλυφθούν από το δίκτυο ύδρευσης. Έτσι εμείς αναλαμβάνουμε να σας παρέχουμε νερό υψηλής ποιότητας κατασκευάζοντας γεωτρήσεις.

Οι γεωτρήσεις μπορεί να είναι έχουν διάφορες χρήσεις ανάλογα με τις ανάγκες που θέλουμε να καλύψουμε. Έτσι υπάρχουν γεωτρήσεις για άρδευση, ύδρευση, βιομηχανική ή αστική χρήση. Κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι ξεχωριστή και έχει τις δικές της προδιαγραφές τις οποίες εμείς γνωρίζουμε με σαφήνεια και σας προσφέρουμε σωστές λύσεις για τη γεώτρησή σας στο Ναύπλιο.

Πριν ξεκινήσουμε τις διαδικασίες για την ανόρυξη της γεώτρησης στο Ναύπλιο πρέπει να βγάλουμε τη νόμιμη άδεια. Εμείς συγκεντρώνουμε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως το τοπογραφικό διάγραμμα, ενώ οι γεωλόγοι μας πραγματοποιούν την έρευνα για εύρεση νερού στην περιοχή. Γνωρίζοντας τη γεωλογία της περιοχής και το είδος των πετρωμάτων μπορούμε με ασφάλεια να προσδιορίσουμε που βρίσκεται το νερό.

Πολλοί κάτοικοι στο Ναύπλιο που έχουν παλαιά υδρογεώτρηση έχουν διάφορα μικροπροβλήματα όπως θολό νερό ή χαμηλή πίεση. Εμείς αντιμετωπίζουμε άμεσα οποιαδήποτε δυσλειτουργία υπάρχει με τη γεώτρησή σας σε χαμηλό κόστος για να αποκτήσετε και πάλι νερό ποιότητας. Επίσης αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τη νομιμοποίηση της παλαιάς γεώτρησης.

Τα γεωτρύπανα που χρησιμοποιούμε για την ανόρυξη των γεωτρήσεων είναι υψηλών προδιαγραφών και μπορούν να φτάσουν σε πολύ μεγάλη βάθη σπάζοντας κάθε είδος πετρώματος στο Ναύπλιο. Επιπλέον διαθέτουμε μικρά γεωτρύπανα τα οποία χωρίς κανένα θόρυβο μπορούν να ολοκληρώσουν όλες τις διαδικασίες σε μικρούς χώρους όπως γκαράζ ή πιλοτή.

Οι υπηρεσίες μας στην εφαρμογή της γεωθερμίας κερδίζουν συνεχώς τις προτιμήσεις των πελατών μας στο Ναύπλιο. Με χαμηλές τιμές μπορούμε να σας προσφέρουμε ιδανικές θερμοκρασίες στο σπίτι σας χειμώνα και καλοκαίρι. Με την εγκατάσταση ενός εναλλάκτη γεωθερμίας στη γεώτρησή σας μπορείτε πολύ εύκολα να μειώσετε το λογαριασμό της θέρμανσής σας.

Η αντλία και οι σωλήνες που θα χρησιμοποιήσουμε στη γεώτρηση σας στο Ναύπλιο παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία της. Για να επιλέξουμε σωστά το σύστημα άντλησης και σωλήνωσης θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν διάφορες παραμέτρους. Όμως η τελική απόφαση έχει να κάνει με αυτά που θα μας δείξει η δοκιμαστική άντληση και τότε χάρη στην εμπειρία μας θα μπορέσουμε να κάνουμε τη σωστή επιλογή.

Σήμερα η ανόρυξη γεώτρησης είναι σχεδόν απαραίτητη σε όσους θέλουν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε νερό για να καλύψουν τις ανάγκες τους με χαμηλό κόστος. Εμείς αναλαμβάνουμε την ανόρυξη υδρογεώτρησης στο Ναύπλιο με ταχύτητα και φιλικές τιμές προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες από τους κορυφαίους του είδους.

Ναύπλιο - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στο Ναύπλιο
Ναύπλιο - Γεώτρηση νερού