Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Νέας Μάκρης

Γεώτρηση στη Νέα Μάκρη

H εταιρεία Δήμας αναλαμβάνει τη διάνοιξη γεωτρήσεων για άντληση νερού ή για τη χρήση της γεωθερμικής ενέργειας στη Νέα Μάκρη και σε ολόκληρη την Αττική.

Αναλαμβάνουμε ολόκληρη τη διαδικασία της γεώτρησης, από το γραφειοκρατικό μέρος, που είναι η έκδοση ειδικής άδειας, μέχρι την εγκατάσταση της αντλίας νερού ή του συστήματος γεωθερμίας. Για την έκδοση άδειας γεώτρησης απαιτείται μια χρονοβόρα γραφειοκρατική διαδικασία. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών στο Δήμο Νέας Μάκρης και σας απαλλάσσει από τη διαδικασία αυτή.

Διαθέτουμε πλήρη γεωτρητικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει σύγχρονα γεωτρύπανα μεγάλου, μεσαίου και μικρού μεγέθους, κατάλληλα για τη διάνοιξη οπής μέχρι το βάθος που βρίσκεται ο υδροφόρος ορίζοντας. Όποιο και αν είναι το βάθος που θέλετε να φτάσει η γεώτρησή σας στη Νέα Μάκρη να είστε σίγουροι ότι με τον εξοπλισμό μας θα δοθεί η καταλληλότερη λύση.

Μετά την εκπόνηση της μελέτης και την έγκριση της ειδικής άδειας γίνεται η υλοποίηση της διαδικασίας της γεώτρησης. Αυτή περιλαμβάνει τα εξής στάδια: τη διάνοιξη της οπής στο καθορισμένο σημείο, τη σωλήνωση με χαλύβδινους, ανοξείδωτους ή πλαστικούς σωλήνες, τη χαλίκωση με ποταμίσιο χαλίκι για το φιλτράρισμα του νερού από τη λάσπη και την εγκατάσταση των αντλιών νερού ή των συστημάτων γεωθερμίας. Φέρνουμε τον εξοπλισμό μας στη Νέα Μάκρη και ακολουθούμε τη διαδικασία της υλοποίησης της γεώτρησης τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας που θα δώσουν στη γεώτρησή σας πολλά χρόνια ζωής.

Εάν επιθυμείτε τη διάνοιξη γεώτρησης στη Νέα Μάκρη, καλέστε μας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Όποιος και αν είναι ο σκοπός της γεώτρησης, το βάθος, η δυσκολία και ο σκοπός της, η εταιρεία μας θα σας δώσει την καταλληλότερη λύση γρήγορα και αποτελεσματικά. Νέα Μάκρη - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στη Νέα Μάκρη
Νέα Μάκρη - Γεώτρηση νερού