Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Ντραφίου

Γεώτρηση στο Ντράφι

Το Ντράφι με τις πολυτελείς κατοικίες του και τις αυξημένες ανάγκες του για νερό, σε οικονομικές τιμές, βρίσκεται μέσα στην περιοχή των δραστηριοτήτων της εταιρείας γεωτρήσεων Δήμας. Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους τους κατοίκους της περιοχής που επιθυμούν πρόσβαση στο πολύτιμο αγαθό του νερού.

    Στο Ντράφι προσφέρουμε τις παρακάτω υπηρεσίες σε προσιτές τιμές:

  • Υδρογεώτρηση
  • Έρευνα και μελέτη για ανόρυξη γεώτρηση νερού
  • Εφαρμογές γεωθερμίας
  • Έκδοση άδειας
  • Αντλίες γεώτρησης στο Ντράφι
  • Συντήρηση και καθαρισμός υπάρχουσας γεώτρησης
  • Νομιμοποίηση παλαιάς γεώτρησης
  • Σωλήνωση γεώτρησης

Για όλους τους κατοίκους στο Ντράφι που θέλουν να καλύψουν με το μικρότερο δυνατό κόστος τις ανάγκες σε νερό για την πισίνα η εταιρεία μας είναι εδώ ώστε με μια γεώτρηση να προσφέρει την λύση. Τα αθόρυβα μηχανήματά μας επιτρέπουν την ανόρυξη της γεώτρησης σε οποιοδήποτε σημείο της κατοικίας σας οποιαδήποτε ώρα της μέρας χωρίς να προκαλέσουν την παραμικρή ενόχληση.

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από κρουστικά γεωτρύπανα τα οποία μπορούν με ευκολία να σπάσουν ακόμα και τα πιο δύσκολα πετρώματα. Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας διαθέτει γεωτρύπανα για ανόρυξη υδρογεώτρησης στο Ντράφι που μπορούν να λειτουργήσουν ακόμα και σε μικρούς χώρους όπως γκαράζ ή υπόγειο. Το προσωπικό μας είναι καταρτισμένο και πλήρως εκπαιδευμένο στην ορθή χρήση όλων των μηχανημάτων μας.

Η συντήρηση και ο καθαρισμός της παλιάς σας γεώτρησης είναι μια απαραίτητη διαδικασία για να έχετε πόσιμο νερό ποιότητας αλλά και για την καλή λειτουργία της αντλίας νερού. Η εταιρεία μας προβαίνει στον καθαρισμό υδρογεώτρησης, στην απομάκρυνση δηλαδή λάσπης και άμμου που μπορεί να υπάρχει στον πυθμένα της γεώτρησης στο Ντράφι.

Η εμπειρία 50 ετών που διαθέτουμε μας επιτρέπει να επιλέγουμε σωστά τον κατάλληλο τύπο σωλήνωσης για τη γεώτρησή σας. Η σωλήνωση της γεώτρησης στο Ντράφι είναι μια πολύπλοκη διαδικασία κατά την οποία πρέπει να ληφθούν υπόψιν πολλοί παράγοντες όπως το βάθος της γεώτρησης ή η χρήση της, όμως καθοριστικό ρόλο παίζει η πείρα κάτι το οποίο έχουμε αδιαμφισβήτητα.

Ακόμα αναλαμβάνουμε να συγκεντρώσουμε για εσάς όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να ασχοληθούμε με την γραφειοκρατεία που συνοδεύει την ανόρυξη υδρογεώτρησης στο Ντράφι αλλά και τη νομιμοποίηση της υπάρχουσας. Επιπλέον οι γεωλόγοι μας έχοντας άριστη γνώση της γεωλογίας της περιοχής αναλαμβάνουν την έρευνα για την εύρεση νερού με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Τέλος για όλους τους κατοίκους στο Ντράφι που επιθυμούν να έχουν φυσικό κλιματισμό και θέρμανση στο σπίτι τους μπορούμε να εγκαταστήσουμε στη γεώτρηση εναλλάκτη γεωθερμίας. Αυτός ανταλλάσσει τη σταθερή θερμοκρασία του υπεδάφους η οποία είναι στους 21-22°C με τη θερμοκρασία στην επιφάνεια της γης μειώνοντας έτσι το κόστος θέρμανσης και κλιματισμού.

Όλοι εμείς στην εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας προσφέρουμε τις ποιοτικές μας υπηρεσίες στους κατοίκους στο Ντράφι με σεβασμό στον πελάτη, αξιοπιστία και υπευθυνότητα. Το μεγάλο μας πελατολόγιο αποτελεί την καλύτερη απόδειξη της άριστης δουλειάς που κάνουμε για αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα.

Ντράφι - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στο Ντράφι
Ντράφι - Γεώτρηση νερού