Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Ωρωπού

Γεώτρηση στον Ωρωπό

Η παραθεριστική περιοχή του Ωρωπού τα τελευταία χρόνια αποτελεί πόλο έλξης όχι μόνο για εξοχικά, βίλες ή μεζονέτες αλλά και για μόνιμες κατοικίες. Η ανάγκη για νερό είναι μεγάλη και το δίκτυο ύδρευσης πολλές φορές το καλοκαίρι αδυνατεί να καλύψει επαρκώς τις ανάγκες με αποτέλεσμα όσοι έχουν πισίνα ή μεγάλο κήπο να αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Τη λύση έρχεται να δώσει η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας που εδώ και 50 χρόνια με επαγγελματισμό, ταχύτητα και οικονομικά ασχολείται με τις υδρογεωτρήσεις στον Ωρωπό. Η εύρεση νερού είναι το δυνατό μας σημείο και η επιστημονική ομάδα των γεωλόγων μας πλαισιώνεται από άριστα εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό.

    Για την περιοχή του Ωρωπού η εταιρεία μας προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Αδειοδότηση γεώτρησης
  • Καθαρισμός γεώτρησης
  • Εύρεση νερού και κατάλληλου σημείου για γεώτρηση
  • Επιλογή σωλήνων και αντλίας για υδρογεώτρηση
  • Υπηρεσίες γεωθερμίας στον Ωρωπό
  • Ανόρυξη γεώτρησης
  • Συντήρηση και χαλίκωση υδρογεώτρησης
  • Νομιμοποίηση παλαιάς γεώτρησης

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο των γεωτρήσεων μπορούμε να σας εγγυηθούμε πως όλες μας οι εργασίες και οι μελέτες γίνονται με τον μέγιστο σεβασμό στο πελάτη και το περιβάλλον. Η μελέτη για την εύρεση νερού που πραγματοποιούν οι καταξιωμένοι γεωλόγοι μας βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα και τις πειραματικές γεωτρήσεις που κάνουμε στον Ωρωπό. Έτσι είμαστε σίγουροι πως επιλέγουμε το σωστό σημείο για να γίνει η γεώτρηση.

Τα γεωτρύπανα που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής τεχνολογίας και πάντα επιλέγουμε το κατάλληλο για τη δική σας περίπτωση. Το είδος του γεωτρύπανου που θα χρησιμοποιήσουμε εξαρτάται από το είδος των πετρωμάτων, το βάθος της γεώτρησης, τη διάμετρο κ.α. Εμείς διαθέτουμε γεωτρύπανα ακόμα και για ανόρυξη γεώτρησης σε μικρούς χώρους όπως υπόγεια ή γκαράζ στον Ωρωπό. Τα γεωτρύπανα αυτά είναι αθόρυβα και έτσι δεν προκαλούν ενόχληση σε εσάς ή τους γείτονες.

Η αντλία και οι σωλήνες που θα επιλεγούν για την υδρογεώτρηση στον Ωρωπό είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία της γεώτρησης. Η επιλογή τους γίνεται λαμβάνοντας υπόψιν μια σειρά από παραμέτρους και για τους σωλήνες αφορούν το υλικό, το πάχος και τη διάμετρο ενώ για τις αντλίες τον τύπο που θα βάλουμε. Όμως η τελική απόφαση για την επιλογή γίνεται αφού πραγματοποιήσουμε δοκιμαστική άντληση και δούμε σε πραγματικές συνθήκες πως λειτουργεί η γεώτρηση.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις υδρογεώτρησης στον Ωρωπό σε χαμηλές τιμές ώστε να μπορέσουν όλοι οι κάτοικοι να χαρούν το αγαθό του νερού. Επιπλέον προσφέρουμε υπηρεσίες γεωθερμίας για ζέστη το χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι. Για όλες μας τις παροχές καθώς και το κόστος μπορείτε να ενημερωθείτε τηλεφωνικά.

Ωρωπός - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στον Ωρωπό
Ωρωπός - Γεώτρηση νερού