Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Παιανίας

Γεώτρηση στην Παιανία

Η εταιρεία Δήμας με πολυετή εμπειρία στην ανόρυξη γεωτρήσεων προσφέρει τις υπηρεσίες της στην περιοχή της Παιανίας έχοντας σαν στόχο την παροχή νερού σε οικονομικές τιμές στους κατοίκους της. Η Παιανία, μια κατεξοχήν αγροτική περιοχή, μετά την εγκατάσταση του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος έχει αρχίσει να προσελκύει κατοίκους με υψηλό εισοδηματικό επίπεδο.

Η ανάγκη για νερό στην περιοχή είναι μεγάλη τόσο για την κάλυψη των γεωργικών αναγκών όσο και των οικιακών ειδικά για αυτούς που διαθέτουν βίλες ή μεζονέτες με πισίνα. Λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει η εταιρεία μας που αναλαμβάνει την ανόρυξη γεώτρησης στην Παιανία Αττικής σε προσιτή τιμή.

Ανάλογα με το είδος της υδρογεώτρησης που θέλουμε να διανοίξουμε χρειαζόμαστε και το κατάλληλο γεωτρύπανο. Το είδος του γεωτρύπανου που θα χρησιμοποιήσουμε εξαρτάται ακόμα από το υπέδαφος, τα πετρώματα δηλαδή της περιοχής και το βάθος της γεώτρησης, το σημείο που βρίσκεται δηλαδή το νερό. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από γεωτρύπανα τα οποία είναι ικανά να τρυπήσουν ακόμα και τα πιο σκληρά πετρώματα και να φτάσουν σε βάθος μέχρι 250μ.. Επιπλέον διαθέτουμε μικρά αθόρυβα γεωτρύπανα για όσους θέλουν να κάνουν τη γεώτρησή τους στην Παιανία σε μικρό χώρο όπως υπόγειο ή πιλοτή.

  Η εταιρεία μας καλύπτει όλες τις υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για την ανόρυξη μιας γεώτρησης αλλά και τη μακροχρόνια λειτουργία της. Αυτές είναι:

 • Έκδοση άδειας για ανόρυξη υδρογεώτρησης στην Παιανία
 • Υπηρεσίες γεωθερμίας
 • Καθαρισμός και συντήρηση παλαιάς γεώτρησης
 • Υψηλής ποιότητας αντλίες γεώτρησης
 • Σωλήνωση γεώτρησης
 • Εύρεση νερού
 • Ανόρυξη γεώτρησης στην Παιανία Αττικής
 • Γεωλογική έρευνα για την εύρεση νερού
 • Νομιμοποίηση παλαιάς γεώτρησης

Το σημαντικότερο κομμάτι μιας επιτυχημένης γεώτρησης η οποία λειτουργεί άριστα είναι η σωστή επιλογή αντλίας. Ανάλογα με τη χρήση της γεώτρησης στην Παιανία επιλέγουμε, χάρη στην εμπειρία μας, την κατάλληλη αντλία. Για την άρδευση οι αντλίες γεμίζουν δοχεία και δεξαμενές πίεσης ενώ για την ύδρευση ανυψώνουν και διανέμουν το νερό. Οι αντλίες που χρησιμοποιούμε στη γεωθερμία έχουν εναλλάκτες που τους επιτρέπουν να εναλλάσσουν τη θερμοκρασία του εδάφους με αυτή του περιβάλλοντος.

Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο τη μακροζωία της γεώτρησης είναι η σωλήνωση. Η επιλογή των σωλήνων γίνεται με βάση μια σειρά από παράγοντες όπως το βάθος της γεώτρησης, το είδος των πετρωμάτων και τη χρήση της. Τον τελικό λόγω όμως έχει η δοκιμαστική άντληση που πραγματοποιούμε και βλέπουμε την απόδοση της γεώτρησης στην Παιανία σε πραγματικό χρόνο. Εκεί η πείρα μας είναι αυτή που θα μας υποδείξει τον τύπο της σωλήνωσης που θα χρησιμοποιήσουμε.

Η εταιρεία μας εκτός από την ανόρυξη της γεώτρησης αναλαμβάνει και όλες τις απαραίτητες εργασίες για τη συντήρησή της. Ο καθαρισμός της υδρογεώτρησης στην Παιανία είναι ένα σημαντικό κομμάτι το οποίο δεν πρέπει να παραβλέπει κανένας. Ενημερωθείτε για αυτή και για όλες μας τις υπηρεσίες και οικονομικές προσφορές από τη σελίδα μας ή τηλεφωνικά.

Παιανία - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στην Παιανία
Παιανία - Γεώτρηση νερού