Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Παλαιού Φαλήρου

Γεώτρηση στο Παλαιό Φάληρο

Η εταιρεία Δήμας με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της ανόρυξης γεωτρήσεων προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Παλαιό Φάληρο. Είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε όλους τους κατοίκους που θέλουν να απολαύσουν το αγαθό του νερού σε πραγματικά χαμηλές τιμές και να καλύψουν τις ανάγκες νερού σε πισίνες, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες.

    Για την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου έχουμε τις παρακάτω παροχές:

  • Έρευνα στο πεδίο για εύρεση νερού
  • Γεωθερμία στο Παλαιό Φάληρο
  • Ανόρυξη γεώτρησης
  • Σύνταξη φακέλου και συγκέντρωση δικαιολογητικών
  • Καθαρισμός γεώτρησης στο Π. Φάληρο
  • Αντλίες γεωτρήσεων
  • Σωλήνωση γεώτρησης
  • Άδεια γεώτρησης

Η ανόρυξη μιας γεώτρησης στο Παλαιό Φάληρο μπορεί να διαρκέσει 1 – 4 μέρες. Οι βασικοί παράγοντες από τους οποίους εξαρτάται η χρονική διάρκεια είναι το είδος των πετρωμάτων, το βάθος, της γεώτρηση και η χρήση της. Η εταιρεία μας πριν προχωρήσει στις απαραίτητες εργασίες πραγματοποιεί αυτοψία στον χώρο και χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας μπορεί να βρει την ακριβή θέση του υδροφόρου ορίζοντα.

Στη συνέχεια αρχίζουν οι διαδικασίες της ανόρυξης. Σύγχρονα κρουστικά και περιστροφικά γεωτρύπανα αναλαμβάνουν δράση. Μεγάλου μεγέθους γεωτρύπανα χρησιμοποιούνται σε ανοιχτούς χώρους ενώ μεσαίου και μικρού μεγέθους γεωτρύπανα μπορούν να εργαστούν ακόμα και σε μικρούς χώρους όπως αυλές, γκαράζ, υπόγεια ή πιλοτές. Επίσης διαθέτουμε αθόρυβα γεωτρύπανα τα οποία εκτελούν τις εργασίες χωρίς να προκαλούν ενόχληση στους περιοίκους.

Στη συνέχεια αφού σιγουρευτούμε πως τα τοιχώματα τις γεώτρησης είναι σταθερά περνάμε στο επόμενο στάδιο που είναι η σωλήνωσή της. Η επιλογή των σωλήνων γίνεται από εμάς με βάση την εμπειρία που έχουμε στις γεωτρήσεις στο Παλαιό Φάληρο αλλά και με τα πετρώματα, το βάθος της γεώτρησης και τη χρήση της.

Επόμενο στάδιο είναι η επιλογή αντλίας. Υπάρχουν πολλοί τύποι αντλιών και ο κάθε ένας αντιστοιχεί σε συγκεκριμένη περίπτωση. Εμείς επιλέγουμε με ασφάλεια, και έχοντας σαν οδηγό την πείρα μας, την κατάλληλη αντλία νερού για τη γεώτρησή σας στο Παλαιό Φάληρο. Όλες μας οι αντλίες είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικά υλικά και με σύγχρονους μηχανισμούς. Το προσωπικό μας μπορεί να δώσει λύση ακόμα και στην πιο δύσκολη περίπτωση γεώτρησης.

Μετά το τέλος της ανόρυξης γίνονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι και αφού σιγουρευτούμε ότι όλα λειτουργούν άψογα καθαρίζουμε τον πυθμένα της γεώτρησης από άμμο και χαλίκια. Η διαδικασία του καθαρισμού είναι απαραίτητο να γίνεται ταχτικά αν θέλουμε να η γεώτρησή μας να έχει χρόνια ζωής μπροστά της.

Εκτός από την ανόρυξη γεώτρησης έχουμε επεκτείνει τις δραστηριότητές μας στον τομέα της γεωθερμίας και των εφαρμογών της στο Παλαιό Φάληρο. Η γεωθερμία είναι μια πρωτοποριακή, φιλική προς το περιβάλλον και οικονομική λύση θέρμανσης και κλιματισμού. Με την εγκατάσταση ενός ειδικού εναλλάκτη θερμότητας στη γεώτρησή σας μπορείτε να χαρείτε τα πλεονεκτήματά της.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι να προσφέρει οικονομικές λύσεις σε όποιο πρόβλημα προκύπτει με τη γεώτρηση στο Παλαιό Φάληρο. Επιπλέον αναλαμβάνουμε την ανόρυξη γεωτρήσεων σε όλη την περιοχή παρέχοντας καθαρό και φτηνό νερό σε όλους.

Παλαιό Φάληρο - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στο Παλαιό Φάληρο
Παλαιό Φάληρο - Γεώτρηση νερού