Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Παλλήνης

Η Παλλήνη έχει αναπτυχθεί ταχύτατα τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα το κεντρικό δίκτυο ύδρευσης να μην επαρκεί να καλυφθούν οι ανάγκες των κατοίκων σε νερό. Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας δίνει λύση σε αυτό το πρόβλημα προσφέροντας οικονομικά νερό με την ανόρυξη γεωτρήσεων στην περιοχή.

Επαγγελματίες και ιδιώτες που θέλουν να έχουν νερό στην Παλλήνη σε προσιτή τιμή για να καλύψουν τις ανάγκες σε μονοκατοικίες, σπίτια ή πισίνες απευθύνονται στην εταιρεία μας. Ο λόγος είναι απλός: η πολυετής πείρα μας, η αξιοπιστία, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός που μας διακρίνουν μας έχουν φέρει πρώτους στις προτιμήσεις των κατοίκων της Παλλήνης.

Ασχολούμαστε με τη συγκέντρωση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών για την ανόρυξη της υδρογεώτρησης στην Παλλήνη απαλλάσσοντάς σας έτσι από μια χρονοβόρα διαδικασία που πολλές φορές μπορεί να αποβεί και ψυχοφθόρα. Οι γεωλόγοι μας πραγματοποιούν την έρευνα για εύρεση νερού στην Παλλήνη ώστε η γεώτρησή σας να έχει απόλυτη επιτυχία.

Ο εξοπλισμός μας αποτελείται από σύγχρονα μηχανήματα και κρουστικά γεωτρύπανα που μπορούν να διαπεράσουν οποιοδήποτε πέτρωμα. Διαθέτουμε αθόρυβα γεωτρύπανα μικρού μεγέθους που φτάνουν μέχρι τα 200μ βάθος τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν σε μικρούς χώρους όπως γκαράζ, πιλοτές ή υπόγεια στην Παλλήνη. Εκτός αυτών διαθέτουμε και μεγάλα γεωτρύπανα τα οποία φτάνουν τα 750μ μέτρα βάθος.

Δύο από τα σημαντικότερα μέρη μιας επιτυχημένης γεώτρησης, τα οποία καθορίζουν τη λειτουργία της και τη μακροζωία της, είναι η σωλήνωση και η αντλία νερού. Για την επιλογή τους παίζουν ρόλο η γεωλογία του εδάφους, η χρήση και το βάθος της υδρογεώτρησης στην Παλλήνη, όμως αυτό που κάνει την επιλογή πραγματικά επιτυχημένη είναι η πείρα της εταιρείας που αναλαμβάνει την ανόρυξη, κάτι που αποδεικνύεται από την 50ετή πείρα μας.

Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας αναλαμβάνει τον καθαρισμό και τη συντήρηση της υπάρχουσας γεώτρησής στην Παλλήνη. Κατά τον καθαρισμό γίνεται η απομάκρυνση άμμου και χαλικιών τα οποία συσσωρεύονται στον πυθμένα της γεώτρησης και μπορεί να προκαλέσουν δυσλειτουργία. Η συντήρηση είναι μια διαδικασία που κανένας ιδιοκτήτης γεώτρησης στην Παλλήνη δεν πρέπει να αμελεί.

Τέλος η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση εναλλάκτη γεωθερμίας στην υπάρχουσα γεώτρησή σας στην Παλλήνη. Συνεργαζόμενη με τους κορυφαίους μηχανικούς γεωθερμίας επιλέγουμε για εσάς το κατάλληλο σύστημα γεωθερμίας και σας εξασφαλίζουμε θέρμανση και κλιματισμό σε πολύ χαμηλή τιμή.

Η εταιρεία Δήμας δραστηριοποιείται στην περιοχή της Παλλήνης και αναλαμβάνει όχι μόνο έργα σε ιδιώτες αλλά και σε κορυφαίους επαγγελματίες, δήμους κ.α. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας είναι η καλύτερη απόδειξη της άριστης δουλειά που κάνουμε. Συμβαδίζοντας με το πνεύμα της εποχής προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας σε προσιτές τιμές.