Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Παπάγου

Γεώτρηση στον Παπάγου

Ο Παπάγου είναι μια περιοχή με αραιή δόμηση και μονοκατοικίες πολλές από τις οποίες διαθέτουν πισίνα ή έχουν μεγάλες ανάγκες σε νερό. Δυστυχώς συχνά το κόστος του νερού από το δίκτυο ύδρευσης είναι απαγορευτικό για να καλυφθεί η ζήτηση σε νερό. Η εταιρεία Δήμας αναλαμβάνει να δώσει λύση στο πρόβλημά σας με την ανόρυξη γεώτρησης.

Οι γεωλόγοι μας έχουν άριστη γνώση της γεωλογίας της περιοχής και του σημείου που βρίσκεται ο υδροφόρος ορίζοντας. Πριν από την ανόρυξη της υδρογεώτρησης στου Παπάγου προχωράμε σε έρευνα για την εύρεση νερού η οποία συντονίζεται από το επιστημονικό μας προσωπικό. Οι γεωλόγοι μας αναλαμβάνουν να συντάξουν τη μελέτη για τη διάνοιξη της γεώτρησης η οποία θα κατατεθεί στην αρμόδια υπηρεσία. Επιπλέον η εταιρεία μας αναλαμβάνει να συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ανόρυξη της καινούριας γεώτρησης ή τη νομιμοποίηση παλαιάς στην περιοχή Παπάγου και να σας απαλλάξει από αυτή τη χρονοβόρα διαδικασία.

Η ανόρυξη της γεώτρησης μπορεί να συνδυαστεί με την εγκατάσταση εναλλάκτη γεωθερμίας. Η γεωθερμία είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος θέρμανσης και ψύξης. Εμείς συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους μηχανολόγους γεωθερμίας για την εγκατάσταση εναλλάκτη γεωθερμίας στην υδρογεώτρησή σας στου Παπάγου. Ξεχάστε το πετρέλαιο θέρμανσης και απολαύστε ψύξη και θέρμανση σε χαμηλές τιμές!

Η επιτυχία μιας γεώτρησης βασίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην εμπειρία των κατασκευαστών. Υπάρχουν διάφορες παράμετροι οι οποίοι μας βοηθούν να επιλέξουμε σωστά υλικά, αλλά μόνο η πείρα μπορεί να μας οδηγήσει στην απόλυτα σωστή επιλογή. Ένα από αυτά είναι η σωλήνωση της γεώτρησης στου Παπάγου. Η επιλογή του υλικού, της διαμέτρου και του πάχους των σωλήνων εξαρτάται από παράγοντες όπως η χρήση της γεώτρησης, το βάθος της και το είδος των πετρωμάτων. Όμως μόνο μετά από τη δοκιμαστική γεώτρηση μπορούμε με ασφάλεια να επιλέξουμε τα σωστά υλικά.

Η δοκιμαστική γεώτρηση είναι μια απαραίτητη διαδικασία κατά τη διάρκεια της οποίας βλέπουμε σε πραγματικές συνθήκες τη δυναμικότητα της γεώτρησης. Κατά τη δοκιμαστική γεώτρηση καθαρίζουν οι πόροι των πετρωμάτων από υλικά όπως λάσπη ή άμμος και το νερό πλέον μπορεί να εισέλθει χωρίς περιορισμούς σε αυτή. Η δοκιμαστική γεώτρηση στου Παπάγου μας επιτρέπει να επιλέξουμε σωστά τη σωλήνωση και την αντλία της υδρογεώτρησης.

Φυσικά μία γεώτρηση δεν μπορεί να ανοιχτεί χωρίς τα γεωτρύπανα. Εμείς διαθέτουμε γεωτρύπανα κατάλληλα για την ανόρυξη οποιασδήποτε υδρογεώτρησης και τα οποία μπορούν να διαπεράσουν ακόμα τα πιο σκληρά και δύσκολα πετρώματα. Ακόμα για όσους μένουν σε κατοικημένη περιοχή και δεν θέλουν να προκαλέσουν ενόχληση με τις εργασίες διαθέτουμε ειδικά μικρά αθόρυβα γεωτρύπανα για εργασία σε περιορισμένους χώρους.

Πλέον για τους κατοίκους του Παπάγου υπάρχει η λύση για νερό με χαμηλό κόστος απλά και μόνο με ένα τηλεφώνημα. Απευθυνθείτε στην εταιρεία μας για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες που σας ενδιαφέρουν και να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες οικονομικές μας προσφορές.

Παπάγου - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στον Παπάγου
Παπάγου - Γεώτρηση νερού