Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Πατρών

Για τη διενέργεια μίας γεώτρησης απαιτείται κατάλληλος εξοπλισμός. Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό που μεταφέρει στην Πάτρα και σε όλη την Ελλάδα για τη διάνοιξη γεωτρήσεων. Οι γεωτρήσεις προορίζονται για την εκμετάλλευση της γεωθερμίας σαν πηγή ενέργειας για τη θέρμανση ή ψύξη των κτιρίων, την άντληση νερού για ύδρευση ή άρδευση, για δειγματοληψίες, καθαρισμό, εκβάθυνση ή διεύρυνση παλαιών γεωτρήσεων κλπ.

Στον τεχνολογικό εξοπλισμό της εταιρείας μας συμπεριλαμβάνονται φορτηγά μεταφοράς μπάζων, γεωτρύπανα, αντλίες, αεροσυμπιεστές, αντλίες λάσπης και υποβρύχιες αντλίες, καθώς και διάφορα εξαρτήματα που δίνουν τη δυνατότητα διάνοιξης κάθε είδους γεώτρησης με επιτυχία. Το τεχνικό προσωπικό μας σε συνεργασία με έμπειρους γεωλόγους αναλαμβάνει όλες τις φάσεις της διαδικασίας των γεωτρήσεων στην Πάτρα.

Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας έχει στο ενεργητικό της έργα γεώτρησης τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Ο συνδυασμός πείρας, εξοπλισμού και άριστα καταρτισμένου τεχνικού και επιστημονικού προσωπικού καθώς και η τήρηση των κανόνων ασφαλείας, συμβάλλουν στην αποφυγή της άσκοπης διαταραχή του περιβάλλοντος αλλά και στην άσκοπη σπατάλη χρόνου και υλικών.

Στην Πάτρα, όπως και σε ολόκληρη την Ελλάδα, αναλαμβάνουμε γεωτρήσεις σε ανοιχτούς ή σε κλειστούς, στεγασμένους χώρους, όπως είναι οι κήποι, τα υπόγεια και τα γκαράζ, ανάλογα με τον σκοπό για τον οποίο προορίζεται η γεώτρηση. Συνήθως οι γεωτρήσεις μεγάλου βάθους γίνονται με μηχανικά γεωτρύπανα για άντληση νερού και μπορεί να φθάσουν σε βάθος 700 μέτρων. Σε κλειστούς χώρους γίνονται γεωτρήσεις για άντληση νερού για πισίνες ή για τη χρήση της γεωθερμικής ενέργειας. Στην περίπτωση αυτή χρησιμοποιούνται μικρά, ευέλικτα και αθόρυβα γεωτρύπανα που λειτουργούν με ηλεκτρισμό.

Εάν θέλετε να ανοίξετε γεώτρηση στην Πάτρα απευθυνθείτε στην εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας. Θα σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση για την δική σας γεώτρηση και θα σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πολύ λογικές τιμές.