Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Πειραιά

Γεώτρηση στον Πειραιά

Η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών έχει οδηγήσει πολλούς κατοίκους του Πειραιά να στραφούν στη λύση της υδρογεώτρησης για να καλύψουν τις ανάγκες τους σε νερό. Η εταιρεία Δήμας μπορεί να προχωρήσει άμεσα σε γεωτρήσεις στην περιοχή του Πειραιά και να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε επαγγελματίες και ιδιώτες.

Για όσους προβληματίζονται με το πόσο εύκολο είναι να γίνει ανόρυξη της γεώτρησης στον Πειραιά η εταιρεία μας διαθέτει γεωτρύπανα τα οποία μπορούν να δουλέψουν σε μικρούς χώρους. Τα μικρά μας γεωτρύπανα είναι αθόρυβα και έτσι δεν θα προκαλέσουν ενόχληση σε εσάς ή τους γείτονές σας κατά τη διάρκεια της εργασίας. Πιλοτές, γκαράζ ή υπόγεια αποτελούν ιδανικό χώρο για την ανόρυξη της γεώτρησης στον Πειραιά.

Απαραίτητο σημείο για να ξεκινήσουν οι εργασίες για την διάνοιξη της γεώτρησης είναι η έκδοση της άδειας. Κάθε γεώτρηση πρέπει να αδειοδοτηθεί και να καταγραφεί. Για να γίνει αυτό συγκεντρώνουμε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τα καταθέτουμε στην αρμόδια υπηρεσία μαζί με τη μελέτη της γεώτρησης. Αυτή συντάσσεται από τους γεωλόγους μας οι οποίοι γνωρίζουν άριστα τη μορφολογία των πετρωμάτων της περιοχής.

Ο χρόνος που θα χρειαστούμε για να ολοκληρώσουμε τις εργασίες μας είναι 1 – 4 μέρες και εξαρτάται από το βάθος της γεώτρησης, το είδος των πετρωμάτων και την πρόσβαση στο σημείο. Αφού γίνει η ανόρυξη της γεώτρησης συνέχεια έχει η σωστή σωλήνωση. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σωλήνες κατασκευασμένους από διάφορα υλικά όπως PVC ή ανοξείδωτους, με διαφορετική διάμετρο και τοιχώματα με διαφορετικό πάχος. Όλα αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο στη σωστή λειτουργία της υδρογεώτρησης στον Πειραιά και για την σωστή εκλογή της σωλήνωσης σημαντικό ρόλο παίζει η εμπειρία.

Η αντλία είναι και αυτή ένα από τα στοιχεία κάθε γεώτρησης που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εύρυθμη και μακροχρόνια λειτουργία της. Για να τοποθετήσουμε το σωστό σύστημα άντλησης πραγματοποιούμε δοκιμαστική γεώτρηση η οποία μας δίνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για το πως λειτουργεί η υδρογεώτρηση στον Πειραιά σε πραγματικό χρόνο. Τότε και μόνο τότε μπορούμε με ασφάλεια να επιλέξουμε τη σωστή αντλία.

Οι παλιές γεωτρήσεις που υπάρχουν στον Πειραιά και είναι συχνά παράνομες, μπορούν να νομιμοποιηθούν πολύ εύκολα και γρήγορα σε χαμηλή τιμή. Επίσης αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό της παλαιάς γεώτρησής σας. Η συντήρηση της γεώτρησης είναι μια διαδικασία που πολλοί αμελούν και δεν κάνουν, είναι όμως απαραίτητη και οικονομική αν θέλουμε να έχουμε ποιοτικό νερό στο σπίτι μας.

Ο Πειραιάς βρίσκεται ανάμεσα στις περιοχές που με ταχύτητα και οικονομικά η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανόρυξη γεωτρήσεων. Οι ποιοτικές και πολλές παροχές μας καθώς και οι διευκολύνσεις που παρέχουμε στους πελάτες μας είναι η αιτία που είμαστε πρώτοι στις προτιμήσεις των κατοίκων του Πειραιά.

Πειραιάς - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στον Πειραιά
Πειραιάς - Γεώτρηση νερού