Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Πεντέλης

Γεώτρηση στην Πεντέλη

Η εταιρεία Δήμας εδώ και 50 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο των γεωτρήσεων σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Η έδρα της εταιρείας είναι στο Κορωπί όμως διαθέτουμε τον τρόπο να μεταφέρουμε τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό μας και σε άλλες περιοχές, όπως είναι η Πεντέλη, η Παλιά Πεντέλη και το Ντράφι. Η πολυετής επαγγελματική μας παρουσία στο χώρο των γεωτρήσεων, μας έχει εφοδιάσει με την εμπειρία και την τεχνογνωσία να ανταποκρινόμαστε σε ποικίλες περιπτώσεις γεώτρησης και γεωθερμίας σε όποιο βάθος απαιτηθεί. Οι ανάγκες οικονομικής υδροδότησης κυρίως σε περιοχές όπως της Πεντέλης που αποτελεί ένα προάστιο με κατοικίες με αυλές, κήπους αλλά και βίλες με πισίνες μπορούν να καλυφθούν με τη μέθοδο της γεώτρησης. ΄Ηδη από την αρχαιότητα από το 2ο μ.Χ αιώνα όταν κατασκευαζόταν το Αδριάνειο Υδραγωγείο στην Αθήνα, έφερναν υπόγεια νερά από τις παρυφές της Πάρνηθας και της Πεντέλης και κυρίως της Παλιάς Πεντέλης.

Η εταιρεία μας διαθέτει σύγχρονο και αξιόπιστο εξοπλισμό και ποικιλία γεωτρύπανων ανάλογα με την περίπτωση. Έτσι διαθέτει περιστροφικά και κρουστικά γεωτρύπανα, μηχανικά ή ηλεκτρικά και αθόρυβα κυρίως για μικρούς ή εσωτερικούς χώρους, καθώς πολλές γεωτρήσεις πραγματοποιούνται μεν σε αυλές και κήπους αλλά ακόμα και σε γκαράζ ή υπόγεια. Η εταιρεία Δήμας αναλαμβάνει όλες τις φάσεις της γεώτρησης καθώς διαθέτει έμπειρο τεχνικό προσωπικό ικανό να ανταποκριθεί και σε ειδικές περιπτώσεις ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής, όπως στην Πεντέλη και στο Ντράφι, αλλά και τις ανάγκες του κάθε χώρου. Παράλληλα το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας, οι γεωλόγοι αναλαμβάνουν την εκπόνηση της μελέτης της γεώτρησης ή της γεωθερμίας, την υποβολή των σχεδίων και την παροχή εξατομικευμένων λύσεων.

Ένα άλλο σημαντικό σκέλος πριν την ανόρυξη γεώτρησης είναι η έκδοση ειδικής άδειας. Μπορείτε να βασιστείτε στην εταιρεία μας, καθώς η πολύχρονη εμπειρίας μας και παρουσία μας στο χώρο των γεωτρήσεων, μας καθιστά ικανούς να φέρουμε εις πέρας όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες αδειοδότησης, με αμεσότητα και εγκυρότητα, χωρίς την εμπλοκή σας. Αναλαμβάνουμε όχι μόνο την έκδοση άδειας νέας γεώτρησης, την ανανέωση υφιστάμενης άδειας αλλά και τη νομιμοποίηση υπάρχουσας γεώτρησης. Το επιφορτισμένο με τα διαδικαστικά προσωπικό αναλαμβάνει την υποβολή των δικαιολογητικών στο Δήμο Πεντέλης και στις υπεύθυνες υπηρεσίες, παρακολουθώντας από κοντά την εξέλιξη, ώστε να αποφεύγονται αδικαιολόγητες καθυστερήσεις.

Η εταιρεία Δήμας μπορεί να σας διασφαλίσει την αξιόπιστη ανόρυξη γεώτρησης, την εκβάθυνση υφιστάμενης κατασκευής γεώτρησης, αλλά ακόμα και τη συντήρηση ή την επισκευή υπάρχουσας, καθώς και των αντλιών νερού και γεωθερμίας. Μπορούμε να παρέχουμε την προσφορότερη λύση για την γεώτρηση σας στην Πεντέλη ή στο Ντράφι, αλλά όπως σε άλλες περιοχές του Λεκανοπεδίου.

Πεντέλη - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στην Πεντέλη
Πεντέλη - Γεώτρηση νερού