Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Πικερμίου

Γεώτρηση στο Πικέρμι

Με 50ετή πείρα στον τομέα των γεωτρήσεων η εταιρεία Δήμας επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο Πικέρμι. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε το αγαθό του νερού σε όλους τους κατοίκους σε οικονομικές τιμές. Συγκεκριμένα για το Πικέρμι η εταιρεία μας έχει εντοπίσει πως υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε νερό για να καλυφθούν οι καθημερινές ανάγκες σε κατοικίες, μονοκατοικίες αλλά και σε βίλες με πισίνες.

Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ανόρυξης υδρογεώτρησης στο Πικέρμι τα οποία μας επιτρέπουν να εργαστούμε με την ίδια ευκολία και ταχύτητα τόσο σε μεγάλους χώρους όσο και σε μικρούς όπως πιλοτές, υπόγεια και γκαράζ. Τα αθόρυβα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματά μας διασφαλίζουν πως η διάνοιξη της γεώτρησης μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ώρα της μέρας χωρίς να προκαλέσει ενόχληση σε εσάς και τους γείτονές σας.

Επιπλέον η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας αναλαμβάνει να ασχοληθεί με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη διεκπεραίωση της αίτησής σας για την ανόρυξη καινούργιας γεώτρησης στο Πικέρμι. Οι γεωλόγοι μας αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες έρευνες για την ανεύρεση νερού στην περιοχή σας. Τέλος για όσους έχουν ήδη γεώτρηση αναλαμβάνουμε όλη την απαραίτητη διαδικασία για τη νομιμοποίησή της σε χαμηλό κόστος.

Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ανόρυξης μιας γεώτρησης είναι η σωστή σωλήνωσή της. Στην επιλογή του υλικού αλλά και του πάχους του σωλήνα σημαντικό ρόλο παίζει η εμπειρία και η πείρα κάτι το οποίο η εταιρεία μας διαθέτει με πιστοποίηση 50 χρόνια τώρα. Άλλοι σημαντικοί παράγοντες που υπεισέρχονται στην επιλογή των σωλήνων για τη γεώτρησή σας στο Πικέρμι είναι το βάθος της γεώτρησης, η χρήση της αλλά και η γεωλογία του εδάφους.

Για τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία της υδργεώτρησής σας σημαντικό ρόλο παίζει το σύστημα αντλιών που θα μπει. Η επιλογή της αντλίας νερού που καθώς, τα υλικά κατασκευής της και η διάρκεια ζωής της είναι κάτι στο οποία η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας ειδικεύεται προμηθεύοντάς σας με αντλίες γεώτρησης ποιότητας.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε διευρύνει το φάσμα των δραστηριοτήτων μας στον τομέα της γεωθερμικής ενέργειας. Συνεργαζόμενοι με τους κορυφαίους μηχανολόγους γεωθερμίας προσφέρουμε στους πελάτες μας στο Πικέρμι θέρμανση και κλιματισμό σε χαμηλό κόστος. Η εκμετάλλευση της γεωθερμίας βασίζεται στην τοποθέτηση ειδικού εναλλάκτη γεωθερμίας ο οποίος εναλλάσσει τη σταθερή θερμοκρασία του εδάφους με αυτή του περιβάλλοντος.

Η εταιρεία μας με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και επαγγελματισμό αναλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την ανόρυξη γεώτρησης στο Πικέρμι και τη γύρω περιοχή. Έχουμε σαν γνώμονα την ποιοτική εξυπηρέτησή σας, πάντα σε φιλικές τιμές, εγγυόμαστε για την άψογη εξυπηρέτησή μας και τις υψηλές προδιαγραφές των υλικών που χρησιμοποιούμε. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε με ένα και μόνο τηλεφώνημά σας.

Πικέρμι - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στο Πικέρμι
Πικέρμι - Γεώτρηση νερού