Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Πόρτο-Ράφτη

Γεώτρηση στο Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμα εξυπηρετεί όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής και συγκεκριμένα το Πόρτο Ράφτη. Είμαστε η πρώτη εταιρεία που δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των γεωτρήσεων εδώ και 50 χρόνια.

Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό, όπως είναι τα γεωτρύπανα, κρουστικά και περιστροφικά, μηχανικά και ηλεκτρικά, αντλίες νερού και γεωθερμίας κλπ. Η εταιρεία μας έχει στο ενεργητικό της έργα γεώτρησης στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα στο Πόρτο Ράφτη και σε όλη την Αττική.

Διαθέτουμε τεχνογνωσία που μας δίνει τη δυνατότητα να ανταπεξερχόμαστε σε κάθε είδους γεώτρηση άντλησης νερού ή για χρήση γεωθερμίας όσο δύσκολη και αν είναι αυτή. Το τεχνικό προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο και οι γεωλόγοι με τους οποίους συνεργαζόμαστε έχουν μεγάλη εξειδίκευση στις γεωτρήσεις. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι έργα γεώτρησης στο Πόρτο Ράφτη και οπουδήποτε αλλού στην Αττική, που λειτουργούν σωστά και για πολλά χρόνια.

Εάν επιθυμείτε τη διάνοιξη γεώτρησης για άντληση νερού ή για τη χρήση της γεωθερμικής ενέργειας στο Πόρτο Ράφτη επικοινωνήστε μαζί μας. Όποιος και αν είναι ο χώρος που έχετε στη διάθεσή σας θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση. Τα γεωτρύπανά μας είναι διαφόρων μεγεθών και έχουν τη δυνατότητα διάνοιξης γεώτρησης σε διάφορα βάθη. Διαθέτουμε και γεωτρύπανα για μικρούς χώρους με τα οποία μπορούμε να κάνουμε γεώτρηση αθόρυβα σε κήπους, αυλές, γκαράζ και υπόγεια. Θα αναλάβουμε την έκδοση άδειας γεώτρησης, την εκπόνηση οικονομοτεχνικής μελέτης, την προμήθεια των υλικών και την υλοποίηση όλων των φάσεων της γεώτρησης.

Για μια σωστή, λειτουργική και αποτελεσματική γεώτρηση στο Πόρτο Ράφτη καλέστε την εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας. Θα σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πολύ οικονομικές τιμές.

Πόρτο Ράφτη - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στο Πόρτο Ράφτη
Πόρτο Ράφτη - Γεώτρηση νερού