Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Ραφήνας

Γεώτρηση στη Ραφήνα

Η εταιρεία Δήμας τα τελευταία πενήντα έτη έχει αντικείμενο δραστηριότητας που αφορά το χώρο των γεωτρήσεων. Η πείρα που έχει αποκτηθεί στο αντικείμενο των γεωτρήσεων, ο σύγχρονος και επαρκής εξοπλισμός της που ανανεώνεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της τεχνολογίας, σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό της, την έχουν καθιερώσει στο χώρο των γεωτρήσεων. Στο Κορωπί Αττικής βρίσκεται η έδρα της επιχείρησης, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τον εξοπλισμό της σε άλλες περιοχές, όπως στην περιοχή της Ραφήνας. Η εταιρεία Δήμας μπορεί να αναλάβει πάσης φύσης εργασίες γεώτρησης, όπως ανόρυξη, διάνοιξη, τοποθέτηση σωληνώσεων, εκβάθυνση, χαλίκωση, παράλληλα με την επισκευή και την συντήρηση γεωτρήσεων που βρίσκονται στο χώρο σας.

Λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών στις μέρες μας, επιτάσσεται συχνά η ανάγκη για αναζήτηση οικονομικής ύδρευσης σε περιοχές όπως αυτή της Ραφήνας. Η παραθαλάσσια περιοχή της Ραφήνας εδώ και πολλά χρόνια αποτελούσε περιοχή των εξοχικών της Αττικής, ενώ τις τελευταίες δεκαετίες πολλές εξοχικές κατοικίες έγιναν μόνιμες και χτίστηκαν και νέες. Οι οικίες και οι βίλες στην περιοχή χαρακτηρίζονται από κήπους και μεγάλες αυλές αλλά και πισίνες. Τα παραπάνω απαιτούν μεγάλες ποσότητες νερού σε καθημερινή βάση με αποτέλεσμα η ανάγκη γεώτρησης να γίνεται επιτακτική. Παράλληλα στη Ραφήνα που υπάρχουν κτήματα που οργανώνουν εκδηλώσεις αλλά και χώροι αθλοπαιδιών, με μεγάλους χώρους πράσινου, γκαζόν και πισίνες χρειάζονται μια οικονομικότερη επιλογή από το οικιακό νερό.

Η εταιρεία Δήμας μπορεί να αναλάβει τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται στις αρμόδιες αρχές και στον οικείο Δήμο. Διαθέτουμε προσωπικό που είναι υπεύθυνο για τη συγκέντρωση και την υποβολή των δικαιολογητικών, όπως οικοδομικές άδειες, τοπογραφικά, πιστοποιητικά υποθηκοφυλακείου, βεβαίωση από τον οικείο δήμο περί της απόστασης από τα σημεία της δημοτικής υδροληψίας και άλλα. Παράλληλα ελέγχεται η εξέλιξη της όλης διαδικασίας έκδοσης άδειας, ώστε να αποφεύγονται αδικαιολόγητοι χρόνοι αναμονής. Επιπλέον της έκδοσης νέας άδειας μπορούμε να αναλάβουμε την ανανέωση άδειας για υπάρχουσες γεωτρήσεις και τη νομιμοποιήσουμε υφιστάμενων γεωτρήσεων.

Ο στόλος των μηχανημάτων που διαθέτει η εταιρεία Δήμας μας και των σύγχρονων εργαλείων προέρχονται από αξιόπιστα εργοστάσια της Ευρώπης και ανανεώνεται ανάλογα με τις τεχνολογικές εξελίξεις. Ο σύγχρονος εξοπλισμός της περιλαμβάνει γεωτρύπανα διαφόρων μεγέθων και βάθους για τη διάνοιξη οπής μέχρι το βάθος του υδροφόρου ορίζοντα, αντλίες γεωθερμίας και αντλίες νερού, αθόρυβα ηλεκτρικά γεωτρύπανα ανάλογα με το χώρο στον οποίο θα διενεργηθεί η γεώτρηση και πολλά άλλα.

Οι άρτια καταρτισμένοι γεωλόγοι της εταιρείας είναι υπεύθυνοι για την εκπόνηση της γεωλογικής μελέτης των υδάτινων πόρων και των πετρωμάτων, των απαιτούμενων γεωτεχνικών έργων αλλά και της οικονομικής μελέτης. Οι εξειδικευμένοι γεωλόγοι μας, θα σας προτείνουν εξατομικευμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σε υδροδότηση του χώρου σας στη Ραφήνα.

Η εταιρεία μας προσφέρει εξαιρετική σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής, τηρεί τους κανόνες ασφαλείας σε όλα τα στάδια της γεώτρησης, ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας που προσδίδουν στη γεώτρηση μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ραφήνα - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στη Ραφήνα
Ραφήνα - Γεώτρηση νερού