Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Σαρωνίδας

Η παραλιακή παραθεριστική περιοχή της Σαρωνίδας με τα εξοχικά, τις βίλες και τις πισίνες αποτελεί ένα σημαντικό σταθμό δραστηριοτήτων της εταιρείας γεωτρήσεων Δήμας. Με βασική προτεραιότητα την πρόσβαση των κατοίκων σε νερό σε οικονομικές τιμές προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

Η ανόρυξη της γεώτρησης στη Σαρωνίδα αρχίζει με την έρευνα για εύρεση νερού. Οι γεωλόγοι μας έχοντας άριστη γνώση της γεωλογίας της περιοχής και των υδάτινων πόρων, βρίσκονται στις υπηρεσίες σας για να σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή υδρογεώτρηση. Αναλαμβάνουμε να συγκεντρώσουμε όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για τη νόμιμη ανόρυξη της γεώτρησης και να τα καταθέσουμε στην αρμόδια υπηρεσία.

Επόμενο στάδιο είναι η ανόρυξη της γεώτρησης στη Σαρωνίδα. Εδώ αναλαμβάνει εργασία το έμπειρο προσωπικό μας το οποίο χειρίζεται τα υπερσύγχρονα μηχανήματα και γεωτρύπανα της εταιρείας μας. Η διάνοιξη της υδρογεώτρησης γίνεται με τη χρήση γεωτρυπάνων το είδος των οποίων εξαρτάται από το βάθος, τα πετρώματα, τη διάμετρο της γεώτρησης στη Σαρωνίδα κ.α. Εμείς διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από γεωτρύπανα τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές γεωτρήσεις που πρέπει να γίνουν σε μικρούς χώρους χωρίς να προκαλέσουν με τον θόρυβό τους.

Στη συνέχεια γίνεται η σωλήνωση και η χαλίκωση της γεώτρησης, ενώ αν κριθεί απαραίτητο σταθεροποιούνται με τσιμεντοενέσεις τα τοιχώματά της. Κατά τη διαδικασία της σωλήνωσης τοποθετούνται σωλήνες από διάφορα υλικά ανάλογα με τη χρήση της γεώτρησης, το βάθος αλλά και τη γεωλογία του εδάφους της Σαρωνίδας. Επόμενο σημαντικό στοιχείο μιας επιτυχημένης γεώτρησης είναι η αντλία. Η εταιρεία Δήμας διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σε αντλίες νερού, των καλύτερων κατασκευαστών,οι οποίες εξυπηρετούν όλες τις περιπτώσεις. Η επιλογή της αντλίας γεώτρησης είναι μια πολύπλοκη διαδικασία στην οποία σημαντικό ρόλο παίζει η πείρα.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για την εκμετάλλευση της γεωθερμίας στη Σαρωνίδα η εταιρεία μας τοποθετεί ειδικό εναλλάκτη γεωθερμίας στη γεώτρησή σας. Η γεωθερμία αποτελεί τον πιο οικονομικό και φυσικό τρόπο για να θερμάνετε ή να δροσίσετε το χώρο σας. Εκμεταλλευόμενη την σταθερή θερμοκρασία του υπεδάφους την εναλλάσσει με αυτή του εξωτερικού περιβάλλοντος. Εμείς συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους μηχανικούς γεωθερμίας για να έχουμε πάντα άριστα αποτελέσματα.

Τέλος μια διαδικασία που πρέπει να γίνεται για να έχουμε σωστή και χωρίς προβλήματα λειτουργία της υδρογεώτρησης στη Σαρωνίδα είναι ο καθαρισμός της. Κατά τη διάρκεια της συντήρησης απομακρύνεται η άμμος ή τα χαλίκια τα οποία έχουν μαζευτεί στον πυθμένα της γεώτρησης και τα οποία εμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία της.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι ανόρυξη γεωτρήσεων με επαγγελματισμό έτσι ώστε να αποτελέσουν την καλύτερη διαφήμιση για εμάς. Στην περιοχή της Σαρωνίδας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε χαμηλό κόστος και με την άριστη εξυπηρέτηση που μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια. Για να συνεργαστείτε μαζί μας δεν έχετε παρά να μας τηλεφωνήσετε!